Creationismul este teza conform careia univesul, viața isi datorează existenta actiunii deliberate a unui Creator.
Stiinta se ocupa de interrelatiile dintre timp, materie si spatiu, de legile prin care acestea sunt legate. Prin faotul ca stinta a sescoperit ca unuversul are un incepyt si-a dovedit si pripriile lumite. Stiinta aduce dovezi materiale, face experimente pentru a sescoperi legi.E imposibil sa aduci dovezi matrriale pentru ce era inaunte de materie, pentru ce a cauzat materia, aoaritia universului nu o poate nimeni prin experiment. Am citit o carte desore primele trei minute ale universului si s-a cakculat si secunda inainte de care nu putem sti nimic.
Indiferent ce sonvingeri as in orivinta origunii univerului si a vieti(ca a existat o entitate inteligenta, constienta de sine care a planificat totul sau ca nu) e o chestiune de alegere nu de stiinta.
Minți și iar minți, Dumnezeu este o stare de spirit nu ceea ce blasfemați voi acolo, oameni de știință ce cred ei e treabă lor, eu care lucrez că technician IT pot crede in zâna măseluță, ce fac eu timpul liber e treabă mea, Dumnezeu este interpretat diferit și simțit diferit, așa că minți
Nimeni nu are vreun interes sa-ti spuna cum stau lucrurile cu adevarat. Exista o versiune oficiala pentru creduli ca tine sau una religioasa pentru alt tip de creduli.
SiLLent întreabă: