| OctavianDanielMaria a întrebat:

Creationistilor, de ce embrionul uman are branhii si se dezvolta si se naste in mediu umed?

Răspuns Câştigător
| Zuzu1991 a răspuns:

Deh, sau altfel pusa intrebarea:
creationistilor, de ce este indispensabil sa mancam sare daca ne-a facut D-zeu si nu provenim din ocean?
de ce nasterile sub apa sunt fara durere si nou-nascutul inoata SINGUR la suprafata ca sa respire pentru prima data?
etc.

45 răspunsuri:
| Mopmop a răspuns:

Pentru a ajuta embrionul sa respire? Si pentru ca organismulnin care se dezvolta e n% format din apa?

Răspuns utilizator avertizat
| Mopmop a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu neaparat. Sunt gen intrebari retorice...

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Mopmop):

Pentru informația ta, e format în proporție de 60% din apă!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

"Apa este viata", si acest lucru este adevarat indiferent ca intrebi atei sau crestini, deci intrebarea putea fi pusa pentru oricine happy

| Mopmop a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Multumesc pentru informatie!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru DoarBogdan):

Da, dar apa aia de la cine vine? De la dumniedzău! tongue

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

A... si de acolo asocierea cu crestinii?
Pai la fel de bine putem intreba de unde vine hidrogenul sau oxigenul, care mai intra si in alte lucruri, si tot la Dumnezeu ne duce cu gandul. thinking

Bineinteles ca si alea vin de la barbos! Doar iliescu a fost inainte de barbos. Cind barbosul a zis "sa se faca lumina!" atunci s-a auzit o voce din intuneric "Unde, boss, la dreapta sau la stinga?" Era iliescu.

| Frank51 a răspuns:

Ce incerci sa obti sau sa demonstrezi? Inteleg ca putem avea discutii cu argumente explicate stiintific si sa vorbim ca oamenii, dar prin modul tau de a vorbi si prin comportamentul tau arati doar faptul ca esti in dezacord cu opiniile si princiipile altor oameni, ceea ce denota incapacitatea ta de a intelege ca nu toata lumea este la fel. Asadar, ca sa fiu complet sincer cu tine, esti dezagreabil. happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cel care hranea puii de dinozaur ca pe gaini laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dezvolta in mediu umed dar pana acolo el trebuie sa se nasca embrion, stiai?
Una e sa se dezvolte in apa, alta e sa se nasca din apa.
Si care apa, de aia sarata?
Si cum se naste el doar din apa?
Organismul tau trebuie sa mai si manance nu doar sa bea, ca sa functioneze procesul seminal, si mancarea ta provine din solul creationistilor, HaHa.
"Te vei întoarce în pământ, căci; din el ai fost luat; căci ţărână eşti şi; în ţărână te vei întoarce". (Geneza 3 : 19)."

Da, da. Bingo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Am zis eu ca tarana e apa?
Citeste mai atent ce am zis daca vrei sa primesti si alte raspunsuri de la mine.
Am zis ca nimic nu se naste din apa, nici macar ce spune tatal Darwin.
Deci o ipoteza care trebuie demonstrata si aia, si nu tot prin ipoteze, ca asa stiinta e plina de astfel de ipoteze.
LOGIC vorbind, hrana de toate zilele o culegi din pamant, si apa, apa dulce(cu un procentaj nul sau aproape nul de sare NaCl), apa potabila, nu o iei din oceane, caci sunt sarate apele de acolo si nu sunt bune de baut.
Deci iar oceanele lui Darwin sunt in contradictie cu natura noastra umana care nu ne permite sa ne dezvoltam in ape sarate.
Si nu am fost Sirenele ca sa ne putem adapta acolo.
Si tu crezi in spiridusi, sirene si zane?
Pamantul.
Solul susține viața ajutând plantele să crească daca nu stiai, iar noi mancam de fapt energia din plante, care si ea a fost alimentata de sol.
"Noi suntem ceea ce mancam", si adaug eu, bem.

anonim_4396

Cum adica a aparut in apa?
La fel ca teoria Big Bang: "A aparut din senin un punct dens de energie care s-a extins mai tariziu..."
Mmm. a aparut, cum?
Ti-am zis, crezi in zane, crede in continuare, aia nu e stiinta aplicata, demonstrata.
Branhiile nu dovedesc nimic din evolutie, stiinta teoriei evolutiei mainstream n-ar da niciun ban pe argumentul acesta.
Oceanul lui Darwin se pare ca e in interiorul corpului tau, acolo sunt depozitati pestii tai evolutivi, din care ies la suprafata cei care au branhii bune si inoata bine pana la ou.
Bravo, te felicit ca ai castigat maratonul a circa 200 de milioane de concurenti activi, dar asta nu inseamna ca vei castiga si aici maratonul, mai vedem.

anonim_4396

Biblia, ti-am zis, daca e interpretata omeneste, atunci ar fi bine sa mai trecem si pe la scoala, ca sa invatam si de metafore, simboluri, figuri de stil.
Limba lui Dumnezeu e bogata, nu saraca in idei, daca tot se numeste "Cuvantul lui Dumenzeu".

anonim_4396

Iar au aparut...
Cum?
Explica cu argumente din cartea taticului Darwin, daca tot vrei ca toti sa creada intr-o "teorie" imbratisata de tine.

anonim_4396

Daca nu stim de ce mai spunem ca a aparut?
Crezi ca daca zici "a aparut" te scoti usor in stiinta fara dovezi?
Stiinta e constienta ca face o greseala elementara de logica, de aceea apeleaza la "a aparut", ca sa prosteasca oamenii creduli sa creada in teoria lor.
Ei se lovesc intotdeauna de nimic, dar pana la nimic nu se lovesc deloc de nimic.
Eu nu asociez nimic, cu niciun zeu, nici aprob, nici resping, sunt agnostic pana la adevarul absolut, dar nu mai ridica nici tu prea mult stiinta acum, cand e la stadiul incepator.

anonim_4396

Eu te-am intrebat cum a aparut celula in apa, nu cate am eu si cate are prima.
Acum am aflat si eu ca nu stii prea multe de teoria evolutiei.

Întrebări similare