Oricărui om care delirează, indiferent de convingerile lui, nu i-ar strica un consult psihiatric (periodic).
Buna
daca pe cei credinciosi ii inchidem unde zici tu, pe cei cu adevarat bolnavi, ce facem cu ei? fiecare e liber sa faca ce doreste.
O zi frumoasa sa ai
HRISTOS S-A INALTAT!
Nu! Doamne fereste!
Oamenii credinciosi sunt perfect normali.
Sunt normali pana la un punct
Nu toti, doar cei care merita, de fapt, orice om care merita, dar daca nu sunt supusi unor testari psihologice, hopa, sunt toti sanatosi.
Normal,ba chiar insist ca toti crestini sa fie inchisi in un sanatoriu, si aruncata cheia
Cred ca toti cei dupa TPU ( mucosi care se dau drept atei UNII DOAR si nu numai -nu vreau sa fiu DUR) si care detin astfel de mentalitati, care promoveaza dusmania intre semeni si inegalitatea, care discrimineaza ar trebui inchisi intr-un sanatoriu.
Nu cred.va avea grija societatea care va deveni predominant atee, sa omoare multi crestini, si pe cei care vor ramane sa-i inchida in niste rezervatii, ca pe indienii din america.fiindca crestinii vor refuza cipurile biometrice,neputand fi supravegheati, toti exaltatii destepti si teligenti, vor face tot felul de chestii dand vina pe crestinii cei rai.vor merge si ii vor fugari, le vor da foc, vor fi vremuri grele pentru acestia si atunci se va vadi adevaratul caracter al lui satan si al slujitorilor sai.va scapa cine va putea si cui ii va fi dat.
Cred ca va veni o vreme de prigoana pentru credinciosi mai curand sau mai tarziu, dar asta nu ii va desfiinta. Daca ne uitam in istorie, conducatorii si cei ce prigoneau nu isi puteau da seama cum in timpul in care multi credinciosi erau aruncati in arene la animale salbatice si arsi pe rug, in tot acest timp, erau tot mai multi oameni care se converteau la crestinism. Bineinteles ca unii vor renunta imediat sau mai tarziu la credinta lor, dar de desfiintat crestinii, te asigur ca nu va fi posibil.
-)) unii da, adica cei care sunt ca aia care au provocat 9/11, in rest poate le ar trebui consiliere psihologica la multi
http://www.youtube.com/watch?v=haBLjVqrrjM
Din partea mea, inchideti-ne.
Trecem si peste asta, daca Sfintii au trecut prin toate relele, un credincios pacatos nu trece peste un sanatoriu.ahm.
O zi buna.
Cre-d ca criza de la ei vine. Ar trebui impozitati special credinciosii. Valabil si pentru agramati.
Vorbesti de agramati si scrii,, cre-d,,? Nu mai spun de combintia,, cred ca criza,,.
Olllllllll întreabă: