Aha. Aleluia!
Cum îi place lui God să apară pe fundurile câinilor, în pete de pe pereţi, pe scoarţa copacilor sau în cartofi ori să facă semne (photoshopate) pe bebeluşi, în loc să hrănească şi să vindece pe toţi cei care se roagă la el în disperare. Avem un God foarte util.
Ce repede se răspândesc poveştile bizare şi speculaţiile de tot felul, menite să alimenteze fanatismul religios...
http://www.tpu.ro/......simboluri/
E doar un "miracol"!
Offtopic
http://m.cdn.blog.hu/fi/filmbook/image/frankenstein-1931-09-g.jpg
nu am stiut cand, unde si de ce sa o pun ca sa te fac sa zambesti:(
Mersi, drăgălăşenie extraterestră.
Aha. Aleluia!
Cum îi place lui God să apară pe fundurile câinilor, în pete de pe pereţi, pe scoarţa copacilor sau în cartofi ori să facă semne (photoshopate) pe bebeluşi, în loc să hrănească şi să vindece pe toţi cei care se roagă la el în disperare. Avem un God foarte util.
Biblia e singura carte care ne informeaza corect cu privire la sfarsit.Matei24:3-14
Sfarsitul lumii e o predictie implinita deja. Martorii lui Iehova zic ca anul acesta e jubileu de 100 de ani.
Nu uita ca sfarsitul lumii a fost si in 2011, si are sa mai fie, si a tot mai fost.
Iti recomand sa te relaxezi: http://www.youtube.com/watch?v=dkxx4HUwGZI
Sfarsitul lumii e o predictie implinita? Eu credeam ca la sfarsitul lumii totul va fi distrus.Stiu ca trebuia sa vina pe 21 mai 2011.In ziua aia trebuia sa ma duc la Eminescu acasa (la Ipotesti) dar am zis ca mai bine sfarsitul lumii sa ma prinda acasa. Apropo, pastorul adventist care a prezis sfarsitul pe 21 mai 2011 a murit.
http://www.religionnews.com/......d-dies-92/
Era ironic. Se referea la faptul ca Martorii lui Iehova au prezis sfarsitul lumii in 1914. Anul asta ar trebui sa sarbatoreasca centenarul.
Martorii lui Iehova sunt o secta escatologica.Inaintea martorilor, adventistii au prezis sfarsitul in 1844.
Anguse, Anguse, de ce dai un raspuns atat de serios la o gluma atat de evidenta? Daca eu iti zic de bancuri cu militieni, tu ma iei cu istoricul politiei romanesti?
Crezi ca nu am inteles ironia din raspunsul lui Ciprian? Reciteste primul meu raspuns la aceasta intrebare.
Gresesti. martorii au prezis altceva in 1914, si s-a implinit.
mai informeaza-te.
Mai obraznicule, noi doi am mai polemizat pe tema asta si de fiecare data ti-am inchis gura cu argumente luate din cartile voastre. Ultima data aici:
http://www.tpu.ro/religie/ce-sunt-martorii-lui-iehova/#12560985
Ai memorie scurta sau iti place sa fii pus la colt? Mai ia o data. Stiu ca e degeaba si acum, ca oricum nu bagi la cap, dar fie.
http://www.tpu.ro/......ratate-de/
Ai documentele acolo, nu mai minti, ca minti degeaba. Iti faci secta de rusine. Ai tupeu sa le ceri altora sa se informeze cand habar n-ai ce au scris antemergatorii tai.
Eu cred ca tu ti-ai facut o parere despre M.I. si aia o tot publici ca pe o placa stricata. dar mentionez din nou: Martorii nu au prezis sfarsitul, ci altceva in legatura cu anul 1914, dar tu habar nu ai ce au prezis, si o bagi asta cu sf lumii. si in plus nu ai cum sa ma bati cu citate din cartiile noastre, pentru ca noi nu facem profetii, noi discutam cu oamenii pe marinea bibliei. cum ne poate schimba viata. nu ne intereseaza cand va interveni Iehova, in ceea ce tu numesti aici, sf. lumii.
si, nu suntem secta. cauta in dex explicatia termenului, si apoi, daca tot faci pe desteptul (ca nu esti) cauta Istoria martorilor, si compara. de preferat sa caut in surse certificate aceasta istorie, adica pe siteul official al Martorilor, sau in Biblie. Evrei 11 te lamureste cel mai bine. mai este si isaia 43:10-12 si mai sunt...
Istoria dovedeste totusi ca sunt o secta...
Având aceleasi rădăcini cu adventistii, Martorii lui Iehova s-au hazardat să profeţească data sfârşitului lumii.
Mai întâi a fost Russell care a fixat, pe rând, mai multe date: 1874, 1914 si 1915. Urmare a neîmplinirii "profeţiei" legate de anul 1914, secta a început să propovăduiască că în acel an Mântuitorul şi-ar fi instaurat un Regat în ceruri (de unde şi până unde această imaginaţie bogată!?!).
După moartea lui Russell în 1916, J. F. Rutherford, noul conducător, s-a aventurat să afirme că "milioanele care trăiesc acum nu vor muri niciodată", anuntând sfârsitul lumii pentru anul 1925. Până atunci însă, Rutherford prevedea învierea din morti ca având loc în 1918.
Pentru anul 1925 el a anuntat că cei trei patriarhi Avraam, Isaac si Iacov vor reveni pe pământ!?! În acest sens, secta a strâns bani şi a construit o vilă luxoasă în apropiere de Los Angeles, pentru a-i caza pe cei trei(!) pe cei trei, dar în care, bineînţeles că s-a "instalat" el singur!
Presedintele Knorr a renuntat la falsa "profeţie" că cei trei patriarhi vor reveni pe pământ, afirmând în schimb că acesti "conducători" există deja, ei identificându-se cu conducerea organizatiei lor (!). Evident, el este cel care s-a stabilit în luxoasa vilă!
Knorr a "refăcut calculele" si în 1961 a început să anunte anul 1975 ca dată sigură pentru întemeierea Împărătiei lui Dumnezeu. Trecând si anul 1975 fără să se întâmple nimic, în cadrul sectei s-a declansat o criză puternică şi aproximativ un milion de membri au plecat.
Nu e vorba de M.I., ci de tine. Sviri, tot martor, a recunoscut ca martorii au gresit cu profetiile. Tu o arzi cu nu e "Fa", e "Ma", desi lucrurile sunt evidente. Ti-am dat extrase clare cu ce anume au profetit si pentru orice individ cu o minima inteligenta lucrurile sunt clare. Tu nu intri insa in categoria asta.
Sunteti secta, am mai avut o discutie pe marginea termenului, vad ca iar ai uitat.
"Martorii lui I., sectă neoprotestantă fondată, în 1872, în Pennsylvania, ai cărei membri așteaptă venirea lui Hristos și sfârșitul domniei actuale a lui Satan; au prezis de mai multe ori sfârșitul lumii, fără ca acesta să fi avut loc. Are adepți și în România.
Sursa: DE (1993-2009)
http://dexonline.ro/definitie/Iehova
Preluat de pe dexonline. Dar tu da-ti o palma si fa-te ca nu vezi, si peste doua saptamani scrie-mi iar ca prostul ca martorii nu sunt secta si sa verific asta in DEX.
Sunt multi martori pe TPU, sviri si iuli sunt chiar oameni inteligenti. Din pacate, tu esti cel mai batut in cap dintre toti martorii cu care am discutat. Si nu are legatura cu religia, ci cu capacitatile tale intelectuale. Esti incapabil sa intelegi chiar si atunci cand ti se pun dovezile in fata si prea incapatanat sa le accepti, ai si memorie scurta si repeti ca papagalul aceleasi aberatii. Prietene, esti degeaba.
Asa sa fie. numai bine.
Iehoviştii afirmă în mod fals că Dumnezeu S-a reîntors în mod invizibil(!?!) în anul 1914... - O teorie cât se poate de stranie din moment ce a doua venire a Mântuitorului Hristos, ca Judecător, va fi CÂT SE POATE DE VIZIBILĂ POTRIVIT SFINTEI SCRIPTURI: II Petru 3, 10 -,, Iar ziua Domnului va veni ca un fur (pe neaşteptate), când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui."
Din acest motiv, iehoviştilor au modificat încă o dată biblia, (oare a câta oară?) pentru ca referirile la a doua venire să fie redate în acea biblie modificată ca fiind ceva împlinit(!?!).
O altă "profeţie" falsă (din linia falşilor profeţi despre care ne-a AVERTIZAT Mântuitorul Hristos) se "referă" la generaţia oamenilor care au trăit în vremea acelei presupuse "a doua venire" din 1914, generaţie care spuneau liderii organizaţiei, că nu va muri niciodată!?! Ciudată "profeţie" falsă, toţi aceia deja au murit de mult! Dar organizaţia s-a bucurat de banii lor şi de încrederea stupidă în liderii ei!
Referitor la "PROFEŢIILE" MINCINOASE, ce spui despre asta? Potrivit acestui citat din Deuteronom 18, 20-22, ce ar trebui să se întâmple cu organizaţia ta?
"Totuşi, profetul care spune în Numele Meu un cuvânt pe care nu l-am poruncit să-l spună, acel profet va trebui să moară. Poate că vei zice în inima ta: "Cum vom cunoaşte cuvântul pe care Iahve nu l-a spus?" "Când profetul vorbeşte în numele lui Iahve şi cuvântul lui nu se va adeveri, acel cuvânt nu l-a spus Iahve. Profetul l-a spus din îndrăzneală(!), să n-ai teamă de el".
Va lasati prea usor manipulati:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qY-d46-gPMI
Oh...iar vine sfarsitu' lumii?
La fel ca in 2011 sau 2012?
Okay, sunt pregatit.
Cica zic ca daca se adevereste in 2017 va fi ) sa ne tina cat mai mult in suspans.
De data nu ar trebui sa fie niciun suspans, nici pentru cei mai naivi si dusi cu zaharelul. Stirea e o facatura usor de demontat.
http://sojo1049.com/......ter-birth/
Fa tu comparatia intre pozele originale si cele de acum.
Dumnezeu nu exista, totul este o manipulare in masa! I-ai vazut pe cei 2 cu ochiii tai? Mass Media a auzit de la cineva de cei doi iar acele 2 sfesnite se vede clar in poza ca sunt niste rani! Nu e niciun sfesnic acolo! Isus Hristos si Dumnezeu sunt inventii pentru controlarea in masa a oamenilor, ia gandeste-te, daca n-ar fi miturile astea atunci fiecare ar face ce vrea deoarece nu ar avea de ce Creator sa-i fie frica
Mass-Media face ce vrea din oameni. Unii acorda prea multa incredere in mass-media. Nu are trebui! Mass-media este o arma de manipulare a maselor, asa ca asta isi si doreste, sa creezei haos despre sfarsitul lumii, apoi vor lansa un film despre asta (ex: 2012) si acesta se va vine in milioane de exemplare. Funda?
VLadAlexandru05 întreabă: