| EmaS a întrebat:

Credeti ca adevarata viata vine dupa moarte? Moartea este trecerea la viata vesnica? De ce credeti ceea ce credeti? Argumentati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credinta asta ar fi justificata doar daca am fi nascuti din nou.fiindca am fost rascumparati din robia mortii si a pacatului si s-a nascut omul nou. daca nu e asa, nu putem spera decat ca avem o slaba intelegere a jertfei mantuitorului, si el insusi are o mila mult mai mare fata de noi decat ne putem inchipui.de dragoste ce sa mai vorbim? de vreme ce si-a dat pe singurul sau fiu? iar singurul sau fiu,cuvantul.,dumnezeu intrupat,a murit pe cruce,si a iertat pe cei ce-l bateau in cuie? fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea? ema? nu pot intelege atata bunatate, si mila si iertare, fiindca eu sunt rau.foarte rau.nespus de rau.insa pot crede in ea si spera,si avea o nadejde ca acel ce m-a creat ma intelege si ma iarta si ma va aduce la adevarata infatisare, dupa ce voi fi murit, dupa marea mila si dragoste a sa fata de oameni.

35 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru Dandanache):

Este scris:,, Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară!,,

| EmaS explică (pentru nesuferit):

Iar te dezamagesc, nu sunt de la tara. Sunt nascuta si crescuta la oras.Si educata.

| EmaS explică (pentru GodBlessYou):

Fiinca sunt convinsa ca exista. Dumnezeu ne-a inzestrat cu ratiune.Tocmai de aceea ca sa putem sa discernem binele de rau.De ce nu citesti Biblia?

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Eu cred ca te inseli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ai fost acolo? voi crestini doar gura e de voi daca afirmati de ce nu demonstrati cu dovezi ca e real?

Întrebări similare