anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca adminii acestei rubrici sunt atei?
Reusesc sa fie impartiali, sau se folosesc de TPU doar ca sa-si promoveze ideile antireligioase?

Daca dispare intrebarea, am inteles raspunsul.

17 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cred ca au facut site-ul ca sa faca bani. De asta e plin de reclame pe care nu le poti bloca iar unele intrebari din oracol sunt cam ciudate.

| KodrutZ a răspuns:

Ateu nu inseamna neaparat antireligios. Stai calm, dumnezo' nu moare daca unii il injura, la fel cum nu ii creste nici barba daca dai bani la popa...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

1. Nu exista admin pe rubrica!
2. Au in plan sa aleaga un moderator pentru fiecare rubrica sau un expert, nu mai stiu exact. Atunci voi fi curioasa, la categoria Religie, pe cine vor pune?hee hee
Un agnostic?
3. " Daca dispare intrebarea, am inteles raspunsul" - aici ai fost rau si incorect.

NOname
| NOname a răspuns:

Sunt neutri, iar tu paranoic.

| darrio2007 a răspuns:

Asta nu are nici o legatura cu ce se intampla pe acest site.Ei incearca si chiar reusesc sa fie impartiali. Daca dispare intrebarea nu inseamna ca vor ei sa o stearga ci datorita raportarilor(daca vor fi)utilizatorilor.Nu ar trebui sa intereseze pe nimeni orientarea lor religioasa.Sunt oameni ca si noi.

| 4b a răspuns:

laughing mno ui ca nu ti-a disparut intrebarea, fericit? big grin
Sunt oameni, ca si noi; crezi in ce/cine vreiwinking

| zurick a răspuns:

Daniel,categoria asta nu este și nici nu va fi un concurs.Nu este creștinism vs ateism etc. Adminele au dreptul să aibă o opinie a lor, dar ele sunt imparțiale cu privire la întrebări.Atât cer ele să nu fie atac la persoană, jigniri, spam, piraterie etc.Un user e suspendat fără să conteze religia sau alte detalii nesemnificative.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are nicio legatura cu ce ai spus tu.
TPU a fost creat de niste tipi oarecare.
Cu acest site mai scot si ei un ban in plus (intra multa lume, sunt reclame...)
Nu are nicio treaba cu religia.

| Alexandru0007 a răspuns:

E doar o rubrica ma, stai calm.nu suntem de la bisericahappy

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Nu are legătură ce religie sunt creatorii acestui site. Nu îşi promovează ideiile.

| HowdidIgethere a răspuns:

Nu cred. Cred ca s-ar multumi daca s-ar rade bisericile. Iar crestinii ar fi timisi in sejur permanent in Groenlanda.

| EnciclopediaProstiei a răspuns:

Eu cred ca adminii sunt membri ai masoneriei si implementeaza copiilor in cap idei satanice. in curand toti religiosii veti fi crucificati.
s-au gandit sa iti stearga intrebarea dar ar fi fost prea evident pentru ca i-ai prins, tu expunandu-i vei fi primul maltratat, vei fi dat ca un exemplu. pregateste-te, vin clipe machiavelice.

| Rührselig a răspuns:

Indiferent de ce religie suntem, clickurile noastre şi vizualizările noastre sunt la fel de valoroase pentru ei. aşa că e normal să fie imparţiali.
Dacă se trezesc câţiva deştepţi să raporteze întrebarea, va fi vina lor, nu a ta.

| godge a răspuns:

Eu cred ca indiferent de ce orientatre religioasa au acesti admini ei respecta dreptul fiecaruia de a avea o religie si de a se exprima.

| Therraex a răspuns:

Nu e nevoie de ei sa isi promoveze ideile antireligioase, o fac majoritatea de aici de mai au putin si se iau la bataie. Cred ca se amuza cand vad ce scrie aici. Nu mai e nevoie sa se duca pe Trivia, e destula comedie aici... de iti vine ori sa razi, ori sa plangi.

| Vladutz1986 a răspuns:

Avand in vedere ca au creat un site care chiar ajuta lumea este foarte posibil sa fie atei. Daca ar fi fost un grup de bisericosi ar fi creat un site pe care ar fi scris " Intrebati-l pe Dumnezeu" si ar fi cerut bani de la stat pentru asta.

| Dorohoi32 a răspuns:

Adminii nu au nicio treaba cu religia deoarece cu acest sait ei reusesc s faca un ban in plus... pe acest sait sunt foarte multe reclame, intra multa lume pe el si de aceea nu ca au ceva impotriva religiei...laughing (Funda?)