Pe mine m-a creat Dumnezeu, din iubire Cine zice sa omul se trage din maimuta se jigneste singur.
Raspunsul tau imi da dreptate!(sic)Eu nu am acuzat Biserica, eu am acuzat pe cei care au lasat tara si oamenii de izbeliste, statul care l-a lasat pe amaratul de roman fara hrana si a impins tara la marginea prapastiei.
Pacat ca doar eu sunt de acord cu tine ca am trait sa le vad si stiu de la tata ca Romania a contribuit sa puna sistemul de invatamint la punct la tari inapoiate, noi acum suntem in urma celor ajutati de noi sa se ridice.Au construit rafinarii in egipt se bat egiptenii cu evreii si se aleg cu rafinaria tandari Romanii dati bani o facem la loc. pina si cuiele si sirma de legat gardul erau home made cred ca si potaile care pazeau santierul erau urcati pe vapor si dusi acolo. Atunci se punea problema cu se suntem noi mai prosti ca ei sa nu facem aia si aia si nu eram.
Ma bucur ca poti fi rezoonabila Gabitzo(asta daca nu vorbesti la peiorativ! )Noapte buna!
Evoluție din maimuțe?
Dar omul secolului 21 n-a evoluat deloc din stadiul de maimuță...
Cimpanzei sunt foarte inteligenti pentru mediul in care traiesc daca iei un copil si il cresti inchis in pivinta cand va vi mare se va comporta ca o maimuta noi oamenii ne impartasim conustinele parintii - copii -parinti tot asa maimutele sau adaptat mediului in care traiesc apropo ce inseamna inteligenta pentru tine? omul e oare modern tot ce creaza e rau
Fiecare creatie a omului are o parte buna si una rea.Trebuie doar sa ai ochi pentru a vedea aceste parti
Bomba nucleara ce parte buna are? infometarea oamenilor prin raboaie? scalavia din istorie nu vad nimic bun din ce creaza omul
Stii cata energie se consuma cu ajutorul acestora si mai ales cat de importanta este pentru unii acea energie?
Eu unu merg pe energie solara si enegie care nu dauneaza mediului aia i cea mai buna sti cum e sa stai in trafic 5 min te sufoci
Maimuta din ce s-a creat? din sobolani? si sobolanii din ciorapi murdari pusi intr-o vaza? si vaza cine a facut-o? cum puteti crede asa prostii? Dumnezeu a creat omul si nu l-a creat din maimuta!
E o porcarie cu toate ca in ora de desen facem istorie cu profa si vb despre asta porcari!
Fiintele umane si cimpanezii au in comun ~96% din ADN...Cretinism ar fi daca nu ar avea o baza logica...Sincer sa fiu ce te face pe tine sa crezi ca este un cretinism? Faptul ca nu ai trait si nici nu vei trai atat de mult sa observi evolutia?
@ladygaga1999_4865 Bănuiesc că ești în școala primară, nu? Începând din generală nu se va mai întâmpla
Daca un om este mai inteligent ca altu de ce nu suntem toti inteligenti si sa nu mai fie niciunu prost? raspunde si mie...
Atunci toti am fi la fel si lumea nu ar mai fi unde este astazi.
aBunnyMind întreabă: