Allah nu există. Scrie clar în Biblie ca Dumnezeu e singurul Dumnezeu adevărat, restul sunt dumnezei, idoli făcuți de oameni care nu pot nici sa vadă, nici să vorbească, nici să facă vreun rău sau vreun bine. În comparație cu ceea ce scrie sus despre acest Allah, cât de bun și minunat este Dumnezeu! Și a dat unicul Fiu ca preț pentru răscumpărarea noastră și astfel, prin jertfa Domnului Isus de pe cruce și prin învierea Lui, noi avem acum viata veșnică. Domnul Isus ne a luat toată pedeapsa (noi ar fi trebuit sa murim pentru pacatele noastre) și a fost chinuit, batjocorit și a murit atârnat pe o cruce în chinuri grele pentru păcatele întregii lumi... Ce mare e bunătatea Lui! Și nu numai atât. După ce a murit, a înviat și acum e în cer și mijlocește pentru noi la Tatăl. Acum putem ajunge în rai datorita marii Lui jertfe, ce minunat! Și, de parca nici asta nu e de ajuns, dacă Il căutăm El ne ajuta sa ajungem în rai, ne călăuzește, ne întărește, ne binecuvântează.
Se vede ca nu ati citit si nu aveti habar despre istoria religiilor.
Zeul evreilor al crestinilor si al musulmanilor este acelasi, de aceea se numesc religii avraamice. Dumnezeu al lui Avraam sau Ibrahim cum zic musulmanii, a devenit după secolul al VII-lea și unul dintre profeții cinstiți în Coran, cartea sacră a islamului, care a preluat tradiții anterioare iudaice și creștine.
Asta nu inseamna ca macar una din religiile aste ar fi adevarata.Mohamed doar si-a dat seama de oportunitatea ivita de a unii arabii cu o religie simpla, asa cum au facut initial evreii apoi crestinii.
Trebuie doar sa crezi in spiridusul meu (obligatoriu invizibil)si vei fi salvat. Cea mai mare tampenie. Religiosii sunt cei pacaliti.
Păcăliți sunt cei ce nu cred în Dumnezeu
Dumnezeu Allah Devla este tot aceleași el este unul doar atâta. Si cu el nu merge miciuna falsitate si ori cat de multi bani ai avea si ai fi șmecher cu el nu te pui Niciodată rău faci pe lumea asta rău vezi faci bine bine le lumea asta bine vezi dacă minți in numele lui dacă îi iei numele la mișto și vorbești in numele lui prosti și chesti murdare tot ce pot spune este ca acel om care face asa va avea multe de îndurat și suferit cu el nu încerca vreodată săte joci sau să-l iei in glumă niciodată sa nu-i loați numele in glumă sau sa spuneți lucruri mudare si rele in seama lui căci nu o sa știți drumul unde sa călcați. Dumnezeul Allah Devla este doar unul atâta el este unul singur atâta el există cu Adevărat el vede el aude știe cine ce este cu Adevărată cine cine este cu Adevărat si in cine ce zace si este cu Adevărat nimeni absolut nimeni sa nu creadă vreodată ca raul făcut va fi trecut cu vederea si uitarea de el si nici binele facut altor oamenii nu va fi trecut cu vederea totul aicia va fi plătit.
Allah nu este același lucru cu Dumnezeu. Doar Dumnezeu exista. Allah, asa cum îl prezintă Coranul, nu este ca Dumnezeu, ci rău... Și Dumnezeu nu este rău, dimpotrivă, e bogat în bunătate.
Allah și Dumnezeul este același este unul și aceleasi. De la el rău nu vei vedea de la el rău nu vei cunoștea. Dar cel ce trăiești numai pentru el și lacom cu răutate in el și făcând rău altor oamenii nevinovați va cunoaște răul ne liniștea și durerea suferința provocată oamenilor nevinovați acel om acea fire de om nu va cunoaște fericirea Adevărată nu va ști ce este fericirea Adevărată nu va simți fericirea Adevărată. Tot ce va simți acei oamenii va fi un nimic nu vor trăi nimic vor rămâne cu răutate in ei și lacomia in ei.
Nu prea vad legătura cu ce am zis mai sus... Și nu, nu e același. Dacă Allah le permite musulmanilor sa aibă mai multe soții, Dumnezeu nu o face, din contra, El ne cere sa avem doar un partener de viata. Și un Biblie scrie ca Dumnezeu e același mereu și nu se schimbă, deci dacă cu noi e într un fel, cu musulmanii nu poate fi în alt fel. Deci e clar ca nu e același Dumnezeu, ci Dumnezeu e Dumnezeu și Allah e Allah
Eu nu sunt de acord cu 4 femei nu are cum sa existe așa ceva la mine si nici nu va exista vreodată 4 la mine. Ca vor alți sa aiba mai multe treaba lor eu nu am nevoie de așa ceva. Pai odată ce iubești o femeie cu Adevărat da cu Adevărat atunci femeia aia rămâne pe viață fata aia rămâne pe viață inima aia rămâne pe viață nu mai ai cum sa iubești și alte femei nu există așa ceva. bine la mine este așa. acum ca alți vor mai multe mai mulți femei si bărbați fără număr treaba lor eu nu ma bag între ei sa aiba fără număr cât vor ei. Eu nu vreau sa ne certem și sa ne enervam căci Dumnezeul și Allah există iar ei ne vor binele eu sunt mai mult ca sigur asta ca ne vor binele la toți așa rai cum suntem cu toți. O seară buna și frumosă liniștită un paște fericit alaturi de cei dragi ție si ce te face pe tine fericit cu Adevărat.
Da, Dumnezeu ne vrea binele deși nu merităm... Dar nu înțelegi ca Allah nu exista? Tocmai am spus mai sus. Allah permite sa ai mai multe soții și Dumnezeu nu permite asta. În Biblie scrie ca Dumnezeu e același, ca nu se schimba. Deci nu poate fi cu musulmanii într un fel și cu creștinii/ evreii în alt fel. E cu toți la fel. Iar tot în Biblie scrie ca Dumnezeu e singurul Dumnezeu adevărat, nu mai niciunul în afara de El. Deci Allah nu există
Când ne va veni timpul și ne vom întâlni pe lumea cealaltă alaturi de el o să-ți dai seama atunci
Dacă tu crezi în Dumnezeu, cum poți sa nu crezi în Biblie? În Biblie scrie ce ți am zis mai sus. Nu, nu ne vom întâlni cu el, ptc nu există. Dar dacă tu asta crezi, te las cu credința ta, dar vei vedea ca am dreptate ptc Biblia nu minte
DeProfundis99 întreabă: