Aceia sunt 'invatatori' care nu i-as pune nici printre cainii din turma. Nici nu vreau sa mai aud vreodata de arabi si tot ce tine de musulmani. Rautatea clocoteste in sangele lor mai dinainte de a se naste; caci ei sunt rai si cu ai lor, si cu crestinii, si cu americanii, si cu toti oamenii. Ei sunt lasati sa faca discriminari (adica sunt lasati sa ucida dupa bunul plac crestinii -si cei care nu se inchina asemeni lor- care sunt in tarile lor); iar UE si USA nu fac nimic in privinta aceasta.
Stii ce cred? Ca acea metoda bolnava este o porcarie.Ce naiba, bati copiii ca nu sunt atenti la ora de religie!? Da-o dracu de materie, e optionala in mortii ma-sii.Si nu asa procedeaza un crestin adevarat, nu?
Aici un e de credinta, inteleptul Solomon si Dumnezeu zic sa o facem, dar nu cu biciul, ci cu nuiaua:
"13 Nu cruţa copilul de mustrare, căci dacă -l vei lovi cu nuiaua, nu va muri."
http://www.biblegateway.com/passage/?search=proverbs+23%3A13&version=RMNN
si
"15 Nuiaua şi certarea dau înţelepciunea, dar copilul lăsat de capul lui face ruşine mamei sale. "
http://www.biblegateway.com/passage/?search=proverbs+29%3A15&version=RMNN
Nu stiu cum de dragii nostri credinciosi nu vor referentia Biblia ca sa arate ca nu numai ca nu este rau, dar este recomandat (conform Bibliei).
Oamenii ce iau in deradere cuvantul lui Dumnezeu nu vor sa isi bata copii, gandeste-te ce monstri ar iesi altfel (daca nu-s batuti suficient)!
Va e frica de bataie? de ce nu intrebati si nu discutati,despre bataie privind aspectele reale ale ei si nu cele inchipuite de oamenii de stiinta are stiu ca un copil uita durerea si neascultarea este in firea lui cum e rebeliunea intr-un adolescent? care dintre voi nu a fost invatat, sa nu faca un lucru anume, fiindca e rau, si a facut tocmai acel lucru? daca religia ar fi interzisa in Romania, voi a-ti fi primii care v-ati intalni pe ascuns sa cantati psalmi si imnuri religioase.
IntrebariIntrebatoare întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curious2 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: