| tsal24 a întrebat:

Credeti ca asta e pe bune? http://www.apologeticum.ro/......2016-2020/

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Delir mistic. Biblia prevede pedeapsa cu moartea pentru proorocii mincinoase. Pana-n 16 octombrie 2016 nu mai e mult si vom vedea daca are sau nu dreptate. Daca n-are, obligatia credinciosilor e sa ridice pietrele si sa-i aplice pedeapsa capitala. Sau cel putin sa-si faca nevoile pe mormantul lui.

Biblia nu admite scuza cu iresponsabilitatea: ai facut, nebun sau nu, profetii mincinoase, te asteapta pedeapsa cu moartea.

| doctorandus a răspuns:

Au mai ramas zece zile. Tine-ma la curent! Vezi ca anumite lucruri ar fi trebuit deja sa se fi petrecut.

| VelaJohnny a răspuns:

Hai sa fim seriosi, nu tot ce sustine internetul cu tarie e 100% adevarat. O fi masoneria o organizatie religioasa, dar chiar atat de umflate informatiile cu pompa sa fie? Scria in ziarul austriac ''Heute" ca au de gand sectele islamice prin terorism sa isi extinda religia prin lume in nu mai stiu cati ani...site-ul asta zice de alta religie, pana la urma nimic concret. Eu zic sa nu iti bati capul si sa te ingrijorezi atata, de cate ori au spus ca vor face pace pana in nu stiu care an si nimic. Cate si cate alte "profetii" umane, care pareau ca se bazeaza pe dovezi solide si implinirea le-a fost dezamagitoare.

| Clausica a răspuns:

Dacă vă uitați la comentariile articolelor de pe acest site (apologeticum.ro), veți vedea că toate încep cu salutul "Traiască Legiunea și Căpitanul"... Trageți și voi concluzia happy