| Nilsson a întrebat:

Credeti ca ateii care se tot baga in seama la aceasta categorie dorind sa arate ca ei au dreptate fac o imagine buna sau rea ateismului in general?
Parerea mea personala este ca lasa o impresie proasta ateismului.

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Si ateii ca si religioșii poate au mai multe denominațiuni. Așa ca doar cea din care fac aceștia parte daca au de suferit, ceilalți poate nici nu-i iau in seama. Daca câștiga cineva din toată această palavrageala, acela este Satan care se bucura sa vadă bătaia de joc la adresa lui Dumnezeu. Iar de pierdut, pierd toți, pentru ca Dumnezeu este Dumnezeul tuturor si a stabilit o zi in care fiecare din noi va da socoteala de tot ce a făcut, vorbit sau gândit cat timp au trăit in trup.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista crestin care are o parere buna despre ateism indiferent cine si cum il promoveaza?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

- lasa o impresie proasta ateismului.
Probabil vrei să exprimi o părere proastă despre ateism.
Atelismul este nevoie să fie militant, cel puțin împotriva obscurantismului religios.
Acel- se bagă în seamă- al dtale, exprimarea unui punct de vedere ca expresie a orgoliului este o acuză pe care o aduci din start.
Este o platformă liberă, dta insinuezi o cenzură.

| anonimg a răspuns:

Nu tot ce numește ateu este și ateu; și nu tot ce se numește creștin este și creștin.
În niciun fel și în niciun chip nu trebuie să-i împiedicăm pe oameni să caute pe Dumnezeu.

| Celcestietot a răspuns:

Asa este cum ai spus, in general fac o parere proasta, dar pentru unii slabi in ale credintei, o parere buna. Ei nici nu stiu ce scrie in Biblie, si comenteaza. Din lipsa inteligentei si a logicii neaga asa ceva, ca daca este sa le pui cap la cap, sa preiei informatii din toate domeniile, aflii ca treaba nu sta cum spun ei. Ei doar la stiinta se uita, la acei fizicieni, savanti etc, care sunt atei. Cand vad ca ai dreptate tu ca si crestin, iti dau block sau schimba subiectul, plus ca te mai si injura sau iti vorbesc urat. Parerea mea, este ca majoritatea de la categoria religie, majoritatea userilor credinciosi nu au o parere buna despre ei.

| milan9 a răspuns:

Unii dintre colegii nostri de pe TPU, atei fiind, desi nu au gasit puterea de a-si depasi temerile, se straduiesc sa ramana in sfera obiectivitatii. Uneori le iese alteori nu... Nu vreau sa se simta nimeni trecut cu vederea (poate pe unii din cei declarati nici nu-i consider atei), dar unul care se straduiesc cat de cat sa ramana obiectiv este cred, @Ray... happy

| Helper07 a răspuns:

Parerea mea este: nu stiu de ce te intereseaza asta.

| LupusDei1993 a răspuns:

E o diferenta de la cer la pamant de a fi ateu sau anticrestin.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Si asta conteaza pentru un crestin pentru ca...

| Nilsson explică (pentru r3r3r3r3r3r3):

Contează pentru un creștin ca în cazul în care are unele momente de slăbiciune în credință să se gândească mai bine dacă vrea să ajungă precum acei atei.
Contează și pentru un necredincios să mediteze asupra faptului că dacă aceștia sunt vârfurile de lance ale ateismului poate se află în tabăra greșită.

În rest am citit ultimele tale răspunsuri, îți mulțumesc pentru opinii și voi reflecta asupra lor.