Pentru că, daca ar fi, cel mai probabil ai fi influențata de ele și ai comite același acțiuni sau ceva asemănător.
Așa, ai avea posibilitatea să experimentezi diferite contexte ale vieții, probabil pentru a fi o ființă completa.
Cred.
Hipnoza este un fel de păcăleala atât, ai avut o singură viață atât și asta e și ultima, restul sunt credințe, auto amăgiri
Https://www.youtube.com/watch?v=LJeUjbu6mgU
Solo se vive una vez. Karamba; https://www.youtube.com/watch?v=LJeUjbu6mgU
Pentru a avea mai multe vieti, e necesar sa fie cumva stocate constiintele oamenilor pentru ca mai apoi sa primeasca un nou corp corect? Totusi, din punct de vedere tehnic, este mult prea dificil, s-ar lovi de birocratie, ar fi si mai scump sa stochezi toata informatia. in plus deja natural merge foarte bine productia de noi si noi oameni, reciclarea celor vechi, modele oricum expirate, cu fel si fel de probleme nu ar aduce satisfactii divinitatii. Ai putea totusi considera ( asa cum e cu productia de pet-uri ca ar fi mai bine sa recicleze si Dumnezeu fiintele umane) dar el are avantajul ca noi suntem biodegradabili in totalitate si mai si fertilizam solul, aducand plus valoare.
In concluzie, sistemul de generare de noi fiinte fara a fi necesara reciclarea celor vechi ( o alta viata) are avantajele net superioare sistemului de reciclare, deci pana la aderarea divinitatii la spatiul european si la regulile tampite existente aici, nu o sa vezi o alta viatasi ar trebui sa te bucuri de cea pe care o ai
Tu te auzi ce spui? Oamenii nu sunt niste obiecte, mașini, care sa fie reciclate. Te consideri un obiect care poate fi reciclat? Iar faptul că se nasc alti oameni nu e un motiv ca cei care suntem în viață acum sa disparem complet. Pai ce vina am avea cu toții că sa disparem complet? Nu e chiar așa, orice suflet e important!
Nu exista suflete sau vieti de apoi, traieste aici si incearca sa te bucuri, alta viata nu ai
Atunci de ce mai trăim? Hai sa fim serioși! Orice suflet e important! Nu ești un obiect, ești un suflet!
Traim, fara niciun scop, nu trebuie sa existe un scop. Te inseli, nu suntem niciunul dintre noi importanti in niciun fel, suntem niste maimutele ceva mai dezvoltate.
Hai sa fim serioși! Daca ar fi cum zici tu poți să mori mâine că tot aia e, că mor mâine sau peste 50 de ani tot aia e! Nu e deloc așa, viața are un scop! Orice suflet e important! Altfel nici nu am fi aparut!
Consideri că părinții tăi sunt "modele vechi, expirate" care au tot felul de pb și nu mai sunt necesare! Frumos, nu am ce zice! Vezi că la un moment dat la fel o să zică unii și despre tine!
Ce spuneam acolo, legat de asta, era mai mult sub forma de gluma.
Cat despre parintii mei, este posibil sa ai dreptate cu ce spui, nu zic nu, am fost abandonat imediat dupa nastere, deci.e posibil sa ai dreptate despre ei.
Cat despre ce o sa zica cineva despre mine, eu sunt impacat cu toate, ti-am zis, nefiind credincios si prins asa de mult precum tine in treaba asta, nu sunt afectat deloc de nimic, chiar si moartea o vad ca pe ceva natural si ok. Voi credinciosii va temeti de prea multe lucruri si va faceti prea multe griji
Țin sa te contrazic. Dumnezeu, raiul, iadul, îngerii, astfel de lucruri legate de cer sunt veșnice. N ai sa vezi în rai îngeri morți, sa zic asa. Nu se poate. Au un "trup" veșnic acolo. La fel si oamenii au un suflet veșnic care va sta o veșnicie ori în iad, ori în rai
Biblia nu e orice carte, e inspirata de Insusi Dumnezeu. Dacă și Dumnezeu minte sau greșește, atunci...
Și nu asa am fost învățată de mica, dimpotrivă. Am citit Biblia de câteva ori și încă o citesc si am găsit adevărat tot ce am citit, n-am găsit nicio greșeală sau minciuna. Multe pasaje mi au schimbat viata. O carte obișnuită nu se poate sa fir asa. Dar Biblia, după cum am spus, NU e orice carte
"Daca unele lucruri nu par corecte, le iei de bune doar că așa ți s-au spus?" Nu. Nu iau totul de bun. Dar de câte ori am citit Biblia n-am găsit ceva rău in ea, asa ca tu, care n ai citit o, nu poți sa te pronunți.
"Mesajul a fost modificat de biserica din motive politice, biserica știm foarte bine ce e, politica! Vor bani și putere!". Nu, Dumnezeu nu a îngăduit sa se schimbe Cuvântul Lui. Cel puțin, nu toate versiunile. Stim sigur de versiunea martorilor lui Iehova ca e schimbata, spre ex. Iar ca să știi și tu pentru viitor, nu toate bisericile vor bani și putere
Nu zic că ar fi neaparat adevărat, poate sa fie știre falsa, nu poți știi, la fel cum ce ai citit tu in biblie și esti așa de convinsă că e adevarat poate fi fals. Dar și dacă e adevărat E dovada clara că avem mai multe vieti. E bine când nu știi ceva sigur sa zici că nu știi și gata.
anonim_4396 întreabă:
Rue întreabă: