Nu, si cu riscul de a exagera pot spune ca cel putin din randul ateilor raspunsul la aceasta intrebare este nu.
La modul general, adica modul in care e pusa intrebarea ta, eu cred ca as indrazni sa spun ca DA!
NU.Nimeni nu e perfect. Daca am stii totul, ce rost ar mai avea viata? Deci, nimeni nu stie totul in afara de Dumnezeu.
Omul este intr-o continua evolutie : cauta, cerceteaza, intreaba si uneori descopera. Nimeni nu are toate raspunsurile potrivite intrebarilor lor. De asta doar Dumnezeu e numit "atotstiutor". Lipsa acestor raspunsuri ne ofera scopul in viata.
Oricate raspunsuri am cauta despre noi oamenii si despre viata noastra nu vom avea cum sa stim totul. Pentru ca nu vom putea niciodata sa aflam totul.cum spun unii ca noi ne tragem din maimuta. Ii o teorie falsa. In Biblie scrie ca omul este creat din tarana si este faptura mainilor lui Dumnezeu si ca el ne-a dat suflare de viata.Si ca dupa viata aceasta de pe pamant urmeaza o viata spiurituala. unde vom fi judecati dupa faptele noastre.Mai mult de atat nu putem sa stim despre noi si viata noastra.
Daca vei cauta, daca vei cerceta, doar suntem in epoca informatiei, vei fi surprins de cate alte lucruri dspre viata ta vei afla.
Societatea contemporana ne-a pus niste ochelari de cal prin care sa vedem lumea asa cum vor ei pentru a nu ajunge sa ne cunoastem sau sa ne atingem variantele superioare ale eului personal.
Cum am spus mai sus: cerceteaza, cauta, gandeste si vei vedea ca stim si putem stii mult mai multe lucruri despre noi, oamenii, decat am fost invatati.
alex90 întreabă: