Vrei sa spui ca corpul nu corespunde cu personalitatea si d-aia fac operatie, pentru ca altfel din ceea ce mi-ai spus n-are sens.
Iar tot ceea ce ai sustinut pana acum este de extrema stanga catalogandu-te ca fiind un radicalist la fel cum am fost eu numit de un extremist de catre tine, mai tii minte? Asta sunt eu, Ray, un extremist de dreapta?
Oamenii nu trebuie neaparat tolerati, mai ales pentru deviantele lor la fel cu pedofilii, zoofilii, transgener-ii. De ce trebuie sa ma refer la el cu pronume feminine cand nu este asa? Nu este asta o incalcare a unor drepturi, a unor libertati?
Asta o consider o problema de mentalitate, iar faptul ca ma obligi sa folosesc pronume feminine unui barbat o consider o masura de extrema stanga si o incalcare a libertatii de exprimare si a drepturilor mele.
Chiar crezi ca daca spun ca ma identific ca fiind Dumnezeu se vor inchina toti crestinii la mine, chiar crezi ca asa functioneaza lucrurile? Nu ar fi asta o forma de manipulare absurda? La fel fac si ei, iti spun ca sunt ceea ce vor sa fie fara a fi cu adevarat si te obliga sa actionezi ca atare. Uita-te in America pana unde s-a ajuns.
Biblia spune că nu avem de luptat împotriva sângelui și a cărnii (adică împotriva oamenilor) ci împotriva duhurilor rele
"pana s-a coborat sfanta treime sa faca curat pe acolo,"
De unde ştii că s-a coborât sfânta treime şi nu doar fiul? sau tatăl?
Erau trei barbati. Sfanta treime. Poti zice la misto dar faptele raman.
Uite, nu sunt aici să mă cert cu tine.
Sunt un creștin păcătos, probabil cel și cel mai păcătos.
Dumnezeu nu îi urăște pe cei din comunitatea Lgbt.
Chestia cu "Dumnezeu urăște gay/lesbiencele/etc" sunt niște născoceli inventate PROPIU de cre(ș)tini, dar țin să mentionez de "care(ș)tini care sunt neinformați și homofobi.
De ce zic asta?
O zic ca să-l sperie pe respectivul/va, dar de fapt par mai mult ca niște prosti.
Deși Dumnezeu a dat femeia și bărbatul să se iubească, unii se nasc gay/lesbi/bisexuali/cu boli mintale-fizice/probleme/etc din cauza că părinții lor au avut păcate mari (nu e bine să fi gay, etc etc, dar un crestin adevărat nu ar da cu pietre în tine pentru asta, ceea ce eu nu fac) iar părinții lor se pot mântui respectiv prin copilul lor, toți 3(in general) suferind, ca să nu ajungă pe mâna necuratului
Dumnezeu ne iubeste pe toți în egală măsură.
O mare amagire - asta am vazut. Ce vor de fapt crestinii de la LGBT? Sa-i omoare, sa-i ignore, sa-i accepte sau sa le schimbe mentalitatea? Daca vor sa le schimbe mentalitatea, nu prea procedeaza corect. Daca e vorba de alta varianta, atunci ei insisi sunt amagiti.
Alee_6805 întreabă:
TheMechanix întreabă: