Cheloo se declara intr-un interviu "crestin necredincios".
As putea sa ma declar si eu in halul asta, fiindcai n acte sunt inca crestin(din pacate).
Si ombladon parca, am vazut o data clip publicat de discoveryel crede ca universul a existat mereu, deci se poate spune ca e ateu
Stai... ce acte?
Pe bune
Din păcate nu
Offffffffffff ratusca ce pacat
RAY te rog eu frumos din tot sufletul sa nu mai postezi nimic si sa te duci la scoala. Ca esti varza.
Din pacate nu. Ombladon cel putin are niste versuri in care zice ca se roaga la Yahwe.
Daca erau atei nu mai se insurau si pe deasupra unu din ei are si copii...so.
sunt doar comerciali.
funda
Ce legatura are asta cu a fi ateu
Sa inteleg ca ateii nu se casatoresc si nu fac copii?
Ateii nu isi intemeiaza familii! Urmaresc sa le fie doar lor bine si atat
Fi serios si eu sunt ateu
Ateii pot avea familii.
Ateii pot avea copii.
Ateii nu sunt niste tampiti cum crezi tu, sunt doar persoane care nu-ti impartasesc ideile cu privire la divinitati.
Nu spune ca ateii nu pot iubi, ateii nu pot simtii, ateii nu se pot casatorii.
Sunt pur si simplu oameni ca toti altii.
Daca-mi spui ca, casatoria este crestina, te bat de nu te vezi daca te prind.
Casatoria apare cu mult timp inainte de venirea lui Iisus in diferite parti ale globului.
Si ca sa stii si tu, nu e obligatoriu sa mergi la biserica ca sa te casatoresti. Exista si starea civila, acolo unde va declarati casatoriti LEGAL.
Daca te casatoresti doar la biserica, prin lege, va aflati in cuncubinaj si riscati inchisoarea in Romania si in alte parti ale lumii.
Esti cretin!
Mihaela nu am vrut sa jignesc pe nimeni sau asa ceva., Daca nu am fost informat prea bine i-mi cer scuze! Sper sa nu mai fiu cretin in "fata ta!
Si succes in continuare. multumesc pentru intelegere.
Te rog sa nu te enervezi pe mine ca sunt mai neinformat(sau nu m-i-am dat silinta sa ma documentez mai bine)
O vorba buna ajunge la sufletul omului! Daca am gresit., scuze!
"Daca te casatoresti doar la biserica, prin lege, va aflati in cuncubinaj si riscati inchisoarea in Romania si in alte parti ale lumii." - pe-asta nu o stiam...
Imi poti da mai multe detalii, te rog? Cunosc multe cazuri...
Te inteleg! Bine ar fi sa te documentezi inainte de a raspunde. Nu de alta, dar unii te vor crede pe cuvant.
Poate stia ca ateii nu fac nunta religioasa si nu si boteaza copiii, de asta a zis ce a zis. De nunta nu stiu, dar de botez da, e a treia oara cand o spun azi pe aici, Cheloo si-a botezat copilul. De Freaka nu stiu, el oricum e cel mai linistit dintre toti, din cate am observat, iar Ombladon... posibil, faza e ca Cheloo e cu figurile, si ateu nu e.
Casatoria doar la biserica nu este recunoscuta prin lege de catre stat.
In primul rand, ca sa fi cetatean, trebuie sat e supui legii, nu bisericii.
Asta stiu, dar nu faci puscarie! Sa fim seriosi.
"Ateii nu isi intemeiaza familii! Urmaresc sa le fie doar lor bine si atat "
--ai o conceptie atat dar atat de gresita...
Mai cerceteaza.
''Ateii nu isi intemeiaza familii! Urmaresc sa le fie doar lor bine si atat''
Ce tampenie. Toata lumea isi doreste o familie, nimeni nu se simte bine singur cuc toata viata (doar daca e bolnav mintal)
EJxJtK întreabă: