| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Credeti ca cutremurul de 9 grade din Japonia a fost trimis de Dumnezeu pentru ca nu erau credinciosi?

Răspuns Câştigător
| miradoniz a răspuns:

Am găsit revoltător ca întradevăr, s-au găsit până și Înalte fete bisericești să susțină asa ceva.De altfel am trimis și câteva mail-uri,recomandând să se obosească "cetind" din nou cartea lui Iov- pe acolo scrie despre "prietenii"care îl copleșeau cu "atenții",de a ajuns săracul Iov să strige "Câtă vreme veți întrista voi sufletul meu și mă veți zdrobi cu cuvântările voastre? Iată a zecea oară de când mă batjocoriți. Nu vă este rușine că vă purtați așa? Chiar dacă ar fi adevărat că am păcătuit, greșeala mea este pe capul meu".Dar,pentru că își păstrează credința,în ciuda spuselor celor bine intenționați, și afirmă cu tărie ceea ce este pentru mine una din cele mai frumoase fraze din Biblie "afară din trupul meu voi vedea pe Dumnezeu"! El îi răspunde,îi dă înapoi viața de dinainte,și mai ales,vrea sa îi pedepsească prietenii, pentru că l-au urgisit degeaba.Cât despre IIsus, El reafirmă și aprofundează subiectul ( evidenthee hee ) în Lc 13:1-9; ne explică, nu că unul dintre noi ar fi mai perfect decât celalalt, ci noi toți suntem oameni-deci efemeri.

30 răspunsuri:
| 이벨 a răspuns:

Si eu m-am gandit la asta si cred ca da

| ThePoet a răspuns:

Nu. Eu cred ca a fost pur si simplu vina ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate. Cred ca dumnezeu nu a luat lectii de japoneza. Deci, nu-si poate da seama daca japonezii il injura, sau il adora.

| gigel68 a răspuns:

Cred ca cutremuru` din japonia a fost trimis de americani pentru ca japonezii avansau (economic/tehnologic) prea repede.

| InspectorulTPU a răspuns:

Raspuns final : Bhee

| Cezar a răspuns:

Şi eu sunt de acord cu gigel68.
Chiar nu m-am gândit la un astfel de lucru.
Posibil să fi fost o armă sau geva de genu!

| venusdoom a răspuns:

De fapt e mana lui HAARP cauta pe fata nevazuta a lumii

| Skylerx a răspuns:

Nu stiu ce sa zic... Adica s-ar putea ca sa fie adevarat, dar, daca ar fi, la noi de ce nu s-a intamplat? Ma gandesc ca daca s-ar intampla si la noi (Doamne fereste!) ar fi o coincidenta. Dar... nu se va intampla, asa cred.

| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna

Se poate asta dupa metoda religioasa si dupa biblie dar raspunsul stintific spune cu totul altceva ei au o tara asezata intre ocene si de asta se provoaca forte des cutremure

Pa
Sper ca te-am ajutat

| ThePoet a răspuns:

Dumnezeu n-ar nici o legatura cu cutremurul din Japonia. Acolo este o zona unde in fiecare zi sunt inregistrate cutremure inca de cand exista arhipeleagul. Acolo este o zona unde placile tectonice se ciocnesc des, dar cum am zis, tu esti de vina pentru cutremurul de 9 grade.

| zhenkyn a răspuns:

Nu cred.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ce inseamna,, curemur''?

| AoiTori a răspuns:

Cred ca da! pentru ca au pre multa tehnologie, si se temea sa nu fie intrecut!:-p

| Dragoselu12345 a răspuns:

De vina e anticristul cel mai bun raspuns.

Răspuns utilizator avertizat
| ReiVaN a răspuns:

Lol nu ce prostiestraight face.

| bluebios a răspuns:

Pai daca este asa cum spui tu, ceea ce ma mira pe mine cel mai mult este cum de s-au stabilit toti necredinciosii numai in zonele unde se imbina placile tectonice.

| sL0boz a răspuns:

Ce prostie, normal ca nu!
Cica cutremurul a fost provocat de americani, si nu era destinat japoniei, era destinat chinei.
Orcum e o cortina de care nu poti vedea, oricum tehnologia e mult mai avansata decat credem noi, americanii sunt cu 50 de ani peste ce credem noi ca suntem

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ca cand aud ca canta corul...
Nu incetez sa ma minunez cat de mare poate fi prostia omeneasca. Avea dreptate Mark Twain: "poti inconjura cu ea globul, pe la Ecuator, de vreo 5 ori si sa-i faci si funda".

Apache
| Apache a răspuns:

Http://myfacewhen.com/58/

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Dzu nu se implica nici in rele nici in bune! deci e treaba ta cat de mult pacatuiesti sau cat de mult faci bine pe pamant!

| AndraKame a răspuns:

In niciun caz,uite, stii, chestia asta se invata la geografie. Japonezii au si asa 4-5 cutremure de mica magnitudine zilnic deorece e o tara cu multi vulcani activi si o tara inconjurata de ape.Iar cladirile din Tokyo nu s-au prabusit, pentru ca ei se confrunta cu cutremure de mica intensitate in fiecare zi si stiu la ce sa se astepte asa ca si casele si cladirile lor sunt rezistente.Ce i-a distrus pe ei a fost tsunami-ul de 10 metri(parca) care era iminent,ca asa cutremurul in sine nu a facut pagube, insa apa a maturat totul.A, si desigur centralele atomice ca - deh! - concurenta e mare si nu se putea sta fara centrale atomice mai ales de la povestea cu bombele din al doilea razboi modial de la Nagasaki si Hiroshima.Si oricum nu sunt numai japonezii cu centrale,si noi suntem, iar statul asta minunat pe care il avem a inchis singurul spital care se ocupa cu tratarea persoanelor ce au suferit din cauza radiatilor, dar asta e un alt subiect.

| FucktheSystem a răspuns:

În Japonia sunt cutremure zilnic, deci concluzia este că lui Dumnezo nu-i plac gălbejiții.

| EmaS a răspuns:

Scrie in Biblie:Credeti ca voi sunteti mai buni?-nu, ci daca nu va pocaiti toti veti pieri la fel!

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Credeti ca cutremurul de 9 grade din Japonia a fost trimis de Dumnezeu pentru ca nu erau credinciosi?

Seismele au explicații științifice deja.

Căutarea unor explicații ilogice de natură teologică, dovedește că nu ai încercat să cauți explicații științifice, privind respectiva problemă.
Și că ai imaginea Dumnezeului dement apartenent gândirii /sau ne gândirii mozaico- creștine legate de Vechiul Testament.
Oricum divinitatea principală prezentată de Vechil Testament este un soi de idiot / dement / dezaxat / etc. și poate ar trebui să ai o altă imagine tu asupra a cea ce numești Dumnezeu.

| Reminisce a răspuns:

Asta e pe principiul: "S-a întâmplat ceva extraordinar în lume. Dumnezeu a făcut o minune!"; "Au murit mii de oameni. Și-a băgat Satana coada(a se citi: Așa a vrut Dumnezeu!)!"

Științific se poate explica orice.

| gigel68 a răspuns:

@Cezar, este o arma. se numeste HAARP, dupa cum a spus si venusdoom. http://ro.wikipedia.org/wiki/HAARP sau http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

| chelstone a răspuns:

Intr-o tara in care cutremurile sunt la ordinea zilei, trebuia sa fii tampit sa nu te astepi si la un cutremur devastator, acolo, exista cea mai evoluata tehnologie din lume, stii, acolo oamenii sunt experti in cyber, constructii (nu ma refer la musuroaiele romanesti), industria auto, etc Aia si-au creat blocuri care sa reziste la cutremure, dar pentru a le crea se fac calcule si tot felul de expertize, in niciun caz atunci cand vine cutremurul ai nu adopta stilul romanesc," vai vai doamne ajuta, stai sa pup 2-3 icoane si spun tatal nostru si poate nu se darama blocul pe mine'', aia sunt constienti ca munca pe care au prestat-o in societate semenii lor este un safe, tocmai pentru ca a fost programata sa fie asa. Spune tu unui japonez ca dumnezeu este responsabil de curtemure, crede-ma in secuda 2 o sa te simti ca un ''jeleu crestin''

| Tonny92 a răspuns:

Suntem o tara de prosti.