Nu poti tu sa pacatuiesti cat iarta Dumnezeu. Important este sa te caiesti de pacatul tau si sa te intorci cu toata inima la Dumnezeu. Sa nu mai pacatuiesti. Sa fii un om nou schimbat de Duhul Sfant si transformat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Sa cultivi roada Duhului Sfant in viata ta.
"Sa moara familia meaaa!"(pa ton din ala da tigan)
Mass kill...ma joc dea jigsaw cu voi toata ziua daca zeu vostru iarta orice.
"Ma spovedesc/caiesc la 90 de ani, pacatuiesc pana-tunci"-parazitii(nu mai stiu daca era chiar asa
Onnaca esti fata si ai avut ganduri urate cu isus sau d-zeu e ceva e.e da ai grija sti bancul ala :
"Sf Petru si apostolii se hotarasc sa il duca p Iisus la femei.Il duc la un bordel si Iisus intra intr-o camera cu Maria Magdalena.Se dezbraca ea, se dezbraca si el, iar dupa aceea Maria Magdalena iese din camera urland.Vin apostolii la el si il intreaba ce i-a facut d a plecat asa saraca femeie si Iisus le-a raspuns : "Am vazut ca aveam o crapatura si i-am vindecat-o..."
Sa ploua cu voturi de stupid si nefolositor amin
Dumnezeu nu promite ziua de maine nimanui. Nu poti sa fii sigura ca ajungi pana la 90 de ani.Astazi trebuie sa iti pui viata in randuiala.
Prima dată să te întreb ceva: Ești siugur că acest Dumnezeu chiar există?
Dacă da, atunci teoretic te iartă dacă regreți și te spovedești.
Dacă nu ești sigur, nu văd de ce îți faci atâtea probleme, eu nu doar gândesc lucruri urâte despre Dumnezeu, le și spun. Adică cum să spun lucruri frumoase despre un zeu care a ucis femei și copii cu sânge rece?
Nici eu nu sunt un mare fan al acelui "zau" care ucide "fara numar,fara numar"-dar ce sa faci? daca oamenii încearca sa îl evite prea mult nimeni nu VREA sa fie rau, cred-dar uneori, ce sa facem altceva...noi suntem oameni, facem ce putem.Ne descurcam cu ce avem,cu ce putem-facem stânga,dreapta,dreapta, stânga! Credinta în cel ATOTPUTERNIC sa avem, ca aranjeaza Cel care este prea bun pentru omenire lucrurile pentru noi!
Nu am auzit in viata mea. Dumnezeu a ucis?
Cred că ai ratat Vechiul Testament când Dumnezeu a ordonat să fie uciși copii și femei, oameni care se închină altor zei și alte categorii, mai pe scurt genocid.
De aceea vă spun: Orice păcat şi orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfînt nu le va fi iertată. Oricine va vorbi împotriva Fiului omului, va fi iertat; dar oricine va vorbi împotriva Duhului Sfînt, nu va fi iertat nici în veacul acesta, nici în cel viitor. Matei 12:31, 32
Daca vii cu cainta, Dumnezeu te iarta! Isus e dragoste, El te iarta! Dar niciodata sa nu hulesti impotriva Duhului Sfant!
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Matei 12:31-32 De aceea vă spun: Orice păcat şi orice hulă vor fi iertate oamenilor; dar hula împotriva Duhului Sfânt nu le va fi iertată. Oricine va vorbi împotriva Fiului omului, va fi iertat; dar oricine va vorbi împotriva Duhului Sfânt, nu va fi iertat nici în veacul acesta, nici în cel viitor.
Apoi :
El a spus că orice păcat împotriva Fiului Omului poate fi iertat, dar dacă huleşti împotriva Duhului Sfânt (să pui lucrarea Duhului Sfânt pe seama lui Satan, sau să le consideri egale), eşti terminat. Observaţi de asemenea că, atunci când Iisus e pe cruce, El se roagă tocmai pentru cei ce L-au pus acolo: "Tată, iartă-i..." De ce? "... căci nu ştiu ce fac!"
Apoi :
Te duci frumusel la Sf Biserica si stai de vorba cu Parintele ca nu te jupoaie de viu.Te Spovedesti incalti Canon si parasesti calea pacatului mai bine ii spui Parintelui toate relele facute si te faci om de treaba."Duhul umilit; inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi".
Chiar dacă avem păcate multe, Domnul ne cheamă și așa:
'' Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna.'' Isaia 1:18
Cârmâzul este o plantă care are fructele negre sau roșii. În fond, nu cei sănătoși au trebuință de doctor, ci cei bolnavi:
'' Isus, când a auzit acest lucru, le-a zis: „Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doctor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoşi.'' Marcu 2:17.
Da, Dumnezeu iti iarta toate pacatele ori care ar fi ele si ori cat de mari...
Dumnezeu sa te binecuvanteze! 1!
Daca iti pare rau si te spovedesti, iar apoi iti faci canonul dat de duhovnic, Dumnezeu te iarta.
Domnul iarta pe oricine greseste si apoi regreta, caci El iubeste pe toata lumea.
Evreii il urasc pe Iisus. Ei spun ca nu e Fiul lui Dumnezeu, nu e Mesia si nici profet nu e. Musulmanii nu considera ca Iisus este Fiul lui Dumnezeu, ci doar Mesia si profet. Ateii cred ca Iisus Hristos si Fecioara Maria sunt copiati dupa 2 personaje din mitologie egipteana.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Dumnezeu
http://en.wikipedia.org/wiki/God
http://ro.wikipedia.org/wiki/Isus_din_Nazaret
http://en.wikipedia.org/wiki/Jesus
Buna!
incep prin a ti spune ca ai facut foarte rau ca ai gandit asa despre Creatorul nostru,pana la urma daca nu credeai in El,era mai mult decat suficient incat sa te mai exprimi si prin vorbe.
Dar daca e asa cum spui ca regreti si nu vrei sa se mai intample,cu cat gandul tau e mai curat,cu atat Dumnezeu iti va ieta greseala,fii sigur de asta!
Dumnezeu vrea cainta pentru orice fapta rea si daca lucru asta vine din suflet,vei fii iertat! Eu cred ca bine sa spui. iarta ma Doamne ca nu am stiu ce fac si ce vorbesc.
in felul asta, si tu vei fii mai relaxat, dar fa o din suflet!
bafta!
Conteaza sa regreti cu adevarat ceea ce ai pacatuit cu vorba, cu gandul sau cu fapta, si atunci vei primi iertarea Domnului.
Sunt de acord cu tine!
Pai... daca citesti un acatist si chiar regreti ca ai vb urat, poate Dumnezeu iti iarta pacatele... dar asta inseamna sa regreti mult
Tu trebuie sa te spovedesti si sa nu mai faci acest lucru niciodatadeoarece e maaaaaaaaaaaaaaaaare pacat
In primul rand cand vorbesti despre cineva sfant asa cum este "Dumnezeu" nu se scrie cu prescurtari, chiar daca asa esti invatat sa scrii si Iisus se scrie cu 2 de i altfel esti catolic.Acum sa-ti raspund la intrebareumnezeu iarta pe oricine cu conditia sa te spovedesti si sa incerci sa nu mai faci acest lucru
Heii! ^^ Dumnezeu iarta aproape tot trebui doar sa-ti para rau si s anul mai repeti, sigur ca singurul lucru care nul iarta e sinuciderea...Trebuie doar sa crezi ca te va ierta si sa regreti cu adv ^^ Crede-ma nici eu nu am fost sfanta si intr-un fel regret, bine eu nu am facut nimic si intr-un fel regret ca am ghinion...:*
Eron întreabă: