Manipulare exista si va exista, dar nu uita ca din istorie am invatat ca cine este sus cade jos si cine a vost jos urca sus.
-Gambathelenk
Te referi iar la legea 1 a termodinamicii?
Ce vedem nu este organizare, este inceputul sfarsitului. Galaxiile se indeparteaza unele de celelalte. Totul este haos. LEgea entropiei se aplica perfect. Universul si ce am afirmat eu despre aparitia Pamantului nu sunt in contradicitie cu legea entropiei.
Tu esti prost informat. Tu vezi sistemul nostru solar si spui ca este perfect, dar tu nu sti cate planete si protoplanete s-au ciocnit pentru a ajunge asa.
Tu chiar crezi ca sistemul nostru solar este perfect si organizat? Nu, el duce la dezorganizare conform entropiei, pentru ca intr-un final soarele ce tine totul in functiune va muri si totul va sfarsi in haos la fel si Pamantul. Deci nu vad de ce este in contradictie cu legea entropiei.
Da-mi exemplu de un sistem deschis care tinde spre organizare si nu spre dezorganizare conform entropiei.
Si sa nu-mi dai exemplu oamenii si evolutia, pentru ca aici este vorba de un sistem inchis si apar anumite modificari in lege.
Universul este un haos. Tu chiar nu intelegi ca universul nu este ceva ordonat. Este un haos ce se degradeaza din ce in ce si intr-un final nu va mai ramane mai nimic din el.
Dar vad ca acum vorbesti de viata, cum a putut sa apara viata din ce in ce mai complexa?
Pai sa-ti explic:
Exista doua tipuri de sisteme: Inchise si deschise.Intr-un sistem inchis, nu exista nicio interferenta din partea vreunei surse de energie externa. Din acest motiv, legea a doua se aplica fara nicio dificultate, sistemul devenind din ce in ce mai dezordonat
Intr-un sistem deschis dimpotriva sursele de energie externa antreneaza o crestere a energiei utilizabile, deci o scadere a entropiei.
Noi ne aflam intr-un sistem deschis, din cauza asta am aparut.
Viata a parut din necesitatea materiei de a se organiza pe sine din ce in ce mai complex, in tendinta ei de a atinge forme cat mai perfecte, tendinta care este rezultatul insusi a organizarii sale.
Materia nu exista. Nu exista materie. Este doar energie care vibreaza la presiune joasa. Tu vezi reflexia luminii pe aceasta energie, asta vezi. Dar materia este in realitate numai energie si atat.
Toria evolutionista afirma ca sageata timpului este indreptata in sus, ceea ce inseamna ca exista un proces universal de dezvoltare si crestere: de la materia anorganica la cea organica, de la prima celula la complexitatea organismului omenesc.
Aici exista mutatii geneticie.Secvențele de ADN se pot schimba prin intermediul mutațiilor genetice, realizându-se noi alele. Dacă are loc o mutație la nivelul unei gene, noile alele pot modifica anumite trăsături și astfel se poate realiza o modificare a fenotipului individului.
Exista mai multi factori legat de ADN. Printre care pozitia in care el se afla. Daca este pozitionat diferit, individul va avea alte trasaturi,
Daca cromozomii sunt pozitionati diferit atunci individul arata diferit.
Mutațiile pot realiza duplicarea unor secvențe întregi de ADN, ceea ce constituie o veritabilă materie primă din care vor apărea noi gene, astfel că în fiecare milion de ani, se realizează duplicarea a zeci până la sute de gene.
Genele noi sunt produse prin diverse metode, cel mai frecvent prin duplicarea sau mutația unei gene cum am spus sau prin recombinarea părților unor gene diferite prin care astfel se generează noi combinații cu funcții diferite.
Alte intrebari?
Nu lool nu mai fiti necredinciosi cine naiba a creeat planeta si primii oameni daca nu D-zeu eu chiar sunt martor la minuni facute de Dumnezzeu,
Nu dumnezeu a facut planetele si oamenii, mai citeste si tu o carte, uita-te la un documentar ceva.
Sau poate naturii tu ii spui dumnezeu, daca da intr-adevar acel dumnezeu(natura) a facut oamenii.
De cate ori ai privit Universul si te-ai mandrit ca un citov de om la facut?
"cine naiba a creeat planeta " Planeta Pamant a aparut in nebuloase.
"primii oameni " Primii oameni sunt niste animale evoluate la care a aparut ratiunea.
Uita-te la ala si vezi ce exemplu de crestin.
Nu le-a facut nici un om.
Minuni cum ar fi?
Aloo si natura de unde masa a aparut )) proasto dumnezeu a dat natura si prin ea s-a facut planeta ia citeste biblia
MAMA CE BOU ESTI BAA )))) de unde aparea natura idiotule cum sa poata crea natura omul ma boule ma animalele cum apareau aranjate asa vaai de puii mei degeaba citesti)
Natura a fost creata de elefanti roz in laboratoare ultramoderne.
Dar pe dumnezeul tau cine l-a facut ma inteligentule? Masa cumva?
Tu inferno nu poti intelege ce inseamna sa nu fi existat nimic daca nu era Dumnezeu.
Cum sa apara ratiunea de una singura la om..pff las-o balta inseamna ca noi nu avem suflet si daca nu avem suflet inseamna ca nu ai nici sentimente deci ai fi ca un robot.
Ba ma lasi cu sufletu?
Omu are ratiune, dar la voi e o exceptie, voi actionati strict pe insticte, refuzati cu desavarsire sa ganditi, orice intrebare primiti, raspunsul e unu si acelasi : DUMNEZEU
Mai lasa-ne ma cu minciuna asta veche de 2000 de ani
Eu as formula altfel intrebarea:
Credeti ca tv-ul tampeste, credeti ca guvernele ne ucid prin mancare si prin tot felul de produse, credeti ca mass-media ne minte si ne indobitoceste, credeti ca valorile morale din ziua de azi, le strica educatia copiilor, credeti ca parintii si bunicii nostri sunt de vina pentru educatia copiilor?
Pfff...
Pai nu o vezi pe ema si pe restul de aici? oamenii astia sunt pierduti pentru totdeauna, trebuie sa salvam generatia tanara
Charmant întreabă: