| dragos9234 a întrebat:

Credeti ca Dan Diaconescu este trimisul lui dumnezeu in Romania pentru a ne conduce? Daca da, credeti ca este un fel de isus?

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Dan Diaconescu=un gunoi care a făcut mulți bani.

35 răspunsuri:
| karbag456 a răspuns (pentru Gabitzu246):

"S-au-l" tau da dovada de analfabetism. Se scrie "sau"= ori

| Gabitzu246 a răspuns (pentru karbag456):

Scuze m-am grabit si nu am fost atent

| Dumnezău a răspuns (pentru Hombre):

Bre,vreau sa prind si niste vremuri extremiste, mai ales ca sunt partizan si n-as avea de suferit.La fel si cu ghilotina,vreau sa prind vremurile cand inca se mai executau regi,impuscau la teatru presedinti, pe bune, cand oamenii se bateau cu sabiile, nu cu armele nucleare si nu in ultimul rand, o lume condusa de extrema dreapta.Tocmai am gasit ceva acum pe Favorit TV, cu una, celebra astroloaga Minerva.Pai,astia trebuie executati fara mila,intr-un stat democratic,cretinilor li se permite sa traiasca,si chiar sunt incurajati,cand de fapt,ar trebui declarat razboi tuturor formelor inferioare. Odata ajunsa la putere,orice formatiune extremista actioneaza, chiar si cei din Romania ar actiona, desi sunt putini.S-a incercat cu toate esecurile astea de partide post-decembriste, hai si-o extrema, sa vedem ce le poate pielea!

| Hombre a răspuns (pentru Dumnezău):

rolling on the floor Pai cine te pune sa te uiti la aiurelile lui Minerva, doar ca sa-ti faci nervi? Acum tu zici "hai si-o extrema", pai n-am avut pe comunisti, ca de acolo ni se trage smuceala, daca mai tinea vreo 20 de ani nu mai scapa niciunul intreg la minte, toti eram "omul de tip nou" (una din doctrinele comunistilor) adica niste tampiti lipsiti total de initiativa si personalitate care actionau mumai la comanda partidului si conducatorului iubit. Extremele fie de stanga sau dreapta incepe prin eliminarea tuturor adversarilor indiferent de orientare dupa care se instaureaza dictatul si apoi incepe sistematic impunerea in forta de transformare a populatiei conform doctrinei specifice, deci Sf. Gheoghe sau sf. Petre tot un drac. Noi suntem totusi inca proaspeti in chestiunea democratiei si inca avem sechele dupa epidemia dracusorului rosu ce a stat pe capul nostru aproape o jumatate de secol si care a decimat in primul rand elita care se formase totusi in Romania intr-o perioada lunga incepand de la pasoptisti. Ce a urmat dupa aceea se stie, cei mai prosti dintre prosti a condus Romania si a culminat cu Ceausescu, vorba aia, "In tara prostilor cel mai prost e rege".

| Moler2012 a răspuns:

Cum poti face aceasta blasfemie?
dan diaconescu=0
Doamne fereste sa ajuna PP-DD la guvernare!

Întrebări similare