Îți dau ceasul meu -_- da nu mai zi nimic de astrologie să-ți trăiască toate planetele care orbitezi Alyne în jurul lor numai cu planetel stele ești sa mor eu ai morbitat orbitat toată calea lacte cu întrebările de Astrologie și tot nu ști răspunsul la ele frate este ora 12 noapte și vrei sa știu eu ce naiba face acum Venus cu Neptun? Ce sa facă frate atracție solară își dau meteoriți unul în altuia își dau unde magnetice solare ce sa știu eu la 12 noapte ce face Planetele tale să-ți trăiască tot sistemului Galatic și intergalactic îți dau ceasul -_-... Mai zăpăcit cu sistemele tale solare Astrologice...
Tu când te uiți la stele ce vezi frate? Pe bune acum? La câți sateliți a trimis elons musk în oribita noastră tu sigur te uiți la stele? Vezi că stele nu au panouri solare cum are donca pe hectarele lui alea nu orbiteză planeta noastră...
Frate nici buda nici ăia care practică aikido nici toți interlopii care practică guru nau zis frate că avem destinul scris în stele să-ț trăiască toate cunoștințele intergalactice de unde la 12 noapte te-ai luminat tu așa brusc?
Frate nici Marvel na făcut un film SF să-și permită sa spună ca oamenii au destinul scris in stele tu de unde ai atâta cunoștințe?