| KillmyIAmADuck a întrebat:

Credeti ca Dumnezeu era beat, cand ne-a creiat?
Ca trebuie sa ne uitam putin la cat de urata este creatia Lui si putem vedea ca numai un incompetent ar crea asa ceva.

13 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Tu nu poti sa faci nici macar un fir de par.Si apoi,creatia lui Dumnezeu este minunata, perfecta, si functioneaza cu precizia unui ceasornic.

| William a răspuns:

Avand in vedere ca El a facut tot ce exista din nimic, mie mi se pare ca este foarte priceput. Tu cand ai creeat un obiect din nimic?

| morningstar a răspuns:

Eu cred ca tu esti beat acum cand scrii. Ca altfel nu ai posta astfel de aberatii. Ce ai fii tu in stare sa faci de unul singur ca sa arati ca esti mai puternic decat Dumnezeu? Sau ca stii sa faci lucrurile mei bine? E urata pentru ca tu nu stii sa vezi frumosul, nu pentru ca asa ar fi.

| benny a răspuns:

Cred ca era fumat laughing

| Archdaemon a răspuns:

Era in erectie...ce intrebare mai pui si tu
NU dumnezeu ne-a creat ci Parintiihappy

| ReiVaN a răspuns:

Se scrie crEEat copil prost.
atat prostie , asa intrebari cretine...doamne .nu ma fac eu mare sa pleccrying

| ReiVaN a răspuns:

Se scrie crEEat copil prost.
atat prostie, asa intrebari cretine...doamne.nu ma fac eu mare sa pleccrying

| benny a răspuns (pentru ReiVaN):

Tu razi de alti? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru ReiVaN):

Si tu esti mare patriot al tari romanesti? daca ma p1s maine pe steagul romaniei si i dau foc sti ca sunt vedeta in covasna? de fapt sunt parlamentar daca fac asta, ce esti asa patriot? eu in fata le spun romanilor ca ma f1t un Romania fara perzevativ

| ReiVaN a răspuns (pentru anonim_4396):

Cumetrelaughingahaha eu urasc tara asta din toti factii.am zis ca iubesc Romania? aaa stai asa tu nu stii ce inseamna patriot:rolling on the floor)))mars spartule...
din asta vreau sa plec sa scap de oamenii retardati ca voi care daca nu gandesti asa cum o fac ei te privesc ciudat...sunteti re-tar-dati

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru ReiVaN):

Oare dacă emigrăm în masă, găsim o rezolvare?

| Dumnezău a răspuns (pentru ReiVaN):

Se scrie creat, cu un singur E.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu bagi in seama gunoiele, dumnezeu nu exista trezeste si priveste realitatea

Întrebări similare