D-zeu nu exista, motivul e simplu, fiintele inteligente pot exista doar ca urmare a unui proces indelungat de evolutie prin selectie naturala.
Sansele ca o fiinta infinit de complexa sa existe dintodeauna sunt exact zero.
Da, cred ca exista. Cu riscul de a ma repeta:
Definitie: Dumnezeu=natura.
Natura exista.
Deci Dumnezeu exista.
Prin urmare, Dumnezeul meu e cat se poate de real.
Ai încercat să îl cauţi în locurile duhovniceşti sau să stai de vorbă cu oameni consideraţi îmbunătăţiţi duhovniceşte(nu doar unele exemple negative de la TV), înainte să îţi faci o părere?
La mănăstiri, biserici, la revărsatul Iordanului?
Mai bine ai pune altfel intrebare: "Credeti ca Iubirea exista? Puteti motiva?"
Cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Da există, pentru că daca nu ar exista Dumnezeu nu ai exista nici uh. Pune mana si roaga-te lui Dumnezeu, caci fara El noi nu am mai fi aici pe TPU, asa ca lasa intrebarile astea tampite si roaga-te Lui si crede cu toata taria ta si puterea ta ca El există!
Un argument rational ne poti da? Ce ai scris tu mai sus seamana cu declaratia unei persoane schizofrenice ca unicornii exista.
Auzi, unbaiatanonim cred ca il ai pe dracu citeste in Biblie si iti vei da seama ca există. Si ai grija la cum vorbesti ca poate Te-a bate cand iti va fi mai drag de lume!
Nu alege răspunsul care îţi convine. Sigur că există, nu ai simţit niciodată? Nu mai căuta atâtea dovezi, doar crede. Cânva, vei fi trasă la răspundere...
Anonim_4797 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SergiuMD întreabă: