| alicia2000 a întrebat:

Credeti ca Dumnezeu ii da omului mai mult decat poate duce? in momentele astea,tare as vrea sa cred ca nu, pentru ca eu deja nu mai pot duce...

7 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea, si eu am trecut prin momente limita cand credeam ca nu mai pot sa duc, simteam ca ma prabusesc sub povara, dar strigam la Dumnezeu si El imi trimitea ajutor din locasul Sau cel sfant.Nu dispera, El iti va ridica povara, iti va da putere sa iti duci crucea, te va izbavi si te va binecuvanta.Am experimentat puterea rugaciunii, bucuria si pacea in mijlocul furtunii, Dumnezeu mi-a modelat caracterul.

| OOOLEOOO a răspuns:

Infrunta durerea ca sa gasesti fericirea.Desprindete de societate si intoarcete la ''vechiile obiceiuri'' intoarcete la libertate.

| costis a răspuns:

Sunt intr-adevar lucruri greu de dus, dar de multe ori se gaseste o scapare.

| PlayPaul a răspuns:

Eu unul nu cred ca Dumnezeu se implica in vreun fel in viata omului. Te-a ajutat de la bun inceput cand ti-a lasat cele mai bune sfaturi cum sa iti pretuiesti viata si sa nu ajungi vreodata sa iti regreti faptele. A lasat in familia ta atata sanatate cat a lasat si la restul. Daca nu te pretuiesti fizic atunci copiilor tai le vei creste sansele sa sufere de boli, si daca si ei la randul lor gresesc la fel in final va fi tot mai multa suferinta in familie.
Daca iti cauti partener in viata asta in care sprijinul sufletesc de care aveti nevoie nu primeaza in fata celorlalte lucruri: bani, frumusete, etc. atunci cu timpul probleme se vor agrava tot mai mult. Si lista continua.
Am avut destule pe umeri pana acum si acum imi dau seama ca vinovat de tot ce m-a apasat am fost eu.
Oricum in situatii mai grele nu cred ca Dumnezeu te ajuta. Atunci sunt momentele cand el iti testeaza credinta.
Poate daca totusi te rogi zilnic si nu ceri tot timpul ceva ci Ii si multumesti si Ii arati credinta si iubirea pentru El atunci in momente cand apar problemele esti mai puternica si mai pregatita sa le faci fata stiind ca El iti e aproape.

| 4b a răspuns:

Primesti atat cat poti duce... poate esth la pamant, dar trebuie sa te ridici si sa-ti continui drumul; invingator e cel care nu renunta niciodata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fi intr-adevar o credincioasa, nu te-ai lamenta si ai fi convinsa ca D-zeul tau te va ajuta sa reusesti. Daca nu crezi, cu adevarat, ai macar determinarea de a crede in propriile forte si capacitatea de a reusii.Nu exista o cale de mijloc pentru reusita.

| Hutzy95 a răspuns:

Nu tot timpul e asa. Iti da si mai mult, din proprie experienta iti spun, eu am avut momente cand am cedat psihic si acum de vreo saptamana si ceva am cedat psihic, si simt ca nu mai pot deloc si Dumnezeu imi da si mai mult de indurat. Eu oricum nu mai pot. Trebuie sa fii ca Iov din vechiul testament dar nu toti au acea rabdare. Si iti da in unele cazuri si mai mult decat poti duce