Ba exista. Si eu cred. Dumnezeu exista si face minuni cand tehnologia nu mai da rezultate.
Si care e ultima minune facuta?
Nu stiu care e ultima, dar cu siguranta va face una in scurt timp!
Nici nu stii care e ultima dar stii ca va exista una in viitor? Neplauzibil
Ha, buna gluma
A, da ai dreptate, asa este. Nu mi-a venit in minte sa ii dau raspunsul acesta.
Ultima e ca avem aer, avem soare...
Și dacă nu vor fi deschise bisericile, asta nu înseamnă că Dumnezeu nu exista. Am dreptate sau nu?
Nu. El exista!
Păi nu, că eu cred în Dumnezeu și m-am referit în comentariu că există.
A, ok
Minune era daca sarbatoream ceva adevarat, nu o fantezie, dar asa sunt oamenii, nu au o scara corecta a valorilor si traiesc intr-o lume a basmelor si legendelor. Daca e pandemie, nu ne mai putem aduna ca sa facem schimb de virusi, asa ca vom sta linistiti acasa.
Eu cred totusi ca va fi o minune
Nu conteaza ce crezi tu.
Virusul este real, spiridusul tau nu.
Minunile sunt rare si in general false, sunt exceptii care sustin regula exceptiei si nu regula adevarata. E mai rau ca la loterie. Acolo se mai castiga din cand in cand, deci la loterie minunile sunt adevarate. Nu are cum sa se intample o minune. Sunt pline spitalele de oameni bolnavi, sunt destui oameni in situatii grele si nu-i ajuta nici un Dz niciodata. Si lucrul asta se intampla dintotdeauna. Tot ce e bun sau rau ni se datoreaza numai noua, nu unor personaje fictive inventate. E intersant cum omul poate sa ignore realitatea si sa atribuie unor personaje inexistente tot ce ni se intampla. De asta zic ca nu se va intampla nici o minune, ca de obicei.
Esti cumva ateu? Nu crezi in Dumnezeu? Si in puterea lui de a face minuni?
Normal ca sunt ateu. Cum as putea crede in povesti, cand realitatea e cu totul alta. Dz e inexistent, nu ajuta pe nimeni cu nimic. E o iluzie si o speranta falsa. E anormal sa ii artribui puteri nelimitate unui personaj inexistent care nu e in stare nici sa se arate, dar sa mai ajute pe cineva cu ceva. Minunile lui Dz se vad: Oameni nevinovati sunt in situatii grele si nu ii ajuta nici un Dz. cu nimic.
Nu trebuie sa il vezi pe Dumnezeu, trebuie doar sa crezi in El. In minunile Lui! Dar degeaba iti explic daca esti ateu. O zi buna!
Normal ca nu trebuie sa-l vad ca nu exista, iar minunile lui sunt fantezii. Omul nu traieste din minuni. Munceste, face ce trebuie si traieste. In baza minunilor, pamantul ar fi pustiu.
Da, dar Dumnezeu tot ne iubeste. Eu cred in El. Si in minuni
De acord ca ne iubeste dar mai permita raului sa intre in viata noastra. Pentru a vedea ca nu putem face nimic fara el, ca da boala peste noi daca ne indepartam de Dumnezeu. Poate ne incearca cum a facut cu Iov.
Vorba lui cristian. Astia care sunteti atei si nu credeti in Dumnezeu, cum a aparut prima data lumea aerul soarele, cine credeti voi ca a creat lumea si toate vietatile si apele oceanele muntii etc? Nu Dumnezeu? Eu parca asa stiu din Biblie.
urgentr întreabă: