| Octavian199 a întrebat:

Credeti ca e mana lui Dumnezeu si in cazul asta? Nu stiu daca e plauzibil sau nu, dar astept opinii https://www.youtube.com/watch?v=CfxOSz1xJOc&t=60s

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Din pacate dumnezeu nu vindeca si prostia

| Mayar a răspuns:

Avand in vedere ca am in familie o chimista priceputa ce tocmai ca cercetat aceasta tema cu cancerul, nu e posibil ca un om s ase vindece singur de cancer. Sunt necesare anumite substante sa ajunga in corp pentru a combate acele celule.
Deci daca nu urmezi un tratament, mori. Daca nu urmezi un tratament si nici nu mori => cea mai mare minune, te-a salvat Dumnezeu.

| Octavian199 explică (pentru Mayar):

Stii ca tratamentul poate sa iti faca mai mult rau decat bine? In unele cazuri.

| Octavian199 explică (pentru Octavian199):

Cancerul e doar un exces la nivel celular

| Mayar a răspuns (pentru Octavian199):

La tratament ma refer la ala bun, in care trebuie sa se refaca celulele, tratament descoperit de o chimista din Germania, acum foarte in varsta, ce a salvat chiar si oameni in prag de moarte. Nu mai tin minte numele ei, dar pot intreba pe persoana care stie si iti zic.

| Octavian199 explică (pentru Mayar):

Oricum acel medicament trebuie sa elimine celulele cancerigene.Dar sa nu afecteze alte organe.

| Mayar a răspuns (pentru Octavian199):

Nu sunt medicamente!
Johana budwig, o biochimista din Germania, nominalizata cu 7 premii nobel : https://www.cancertutor.com/budwig/

| xerxes1 a răspuns:

Mintea umana poata face minuni in unele conditii.Stiinta va putea sa explice asta peste cateva sute de ani.

| CORE55 a răspuns:

Posibil!

| Octavian199 explică (pentru CORE55):

Eu sunt de parere ca, creierul de vindeca si de cancer, dar mult mai greu decat daca ai avea o rana mica la deget (exemplu )

| SG1995 a răspuns (pentru Octavian199):

Adică susți că creierul poate nodifica ADN-ul care copiază prost informația și generează mutații genetice cancerigene.
Cu tot respectul susți o bazaconie, și genul ăsta de credulism fac bani escorci. Mentalul contează întra-adevăr, instinctul de supraviețuire e important în astfel de cazuri, dar de aici până la magie e cale lungă și nebătută.

| Octavian199 explică (pentru SG1995):

Am zis eu asta, ca poate modifica Adn-ul?

Citez: "eu cred că creierul vindecă de cancer"
Eu: imposibil, fără un tratament adecvat ești mort.

| Octavian199 explică (pentru SG1995):

Au mai fost cazuri care s-au vindecat din nimic.Sau tratamente naturiste.

Pe bune, și tu chiar crezi bazaconia asta?

Răspuns utilizator avertizat
| capito a răspuns:

Daca e vorba de o minune da cu siguranța e mâna lui Dumnezeu. Dumnezeu e așa ca un fel de nurofen îți ia durerea cu mâna și ți-o da cu piciorul, doar ca are mâna grea și nu poate săi vindece pe toti