Nu sunt dovezi concrete dar ar putea fi, nimeni nu poate rasounde 100%.
Am vazut eu un clip pe youtube de la Top Opt unde arata legende urbane din Romania, unele ar putea fi adevarate dar sunt legende urbane.
Cred ca exista imaginata umana atat, as vrea sa existe sa demonstreze ca exista ceva dupa viata asta dar sunt vise atat
Nu cred ca exista!
Ele sunt prezente in povesti si in visele noastre, care sunt generate tot de noi si gandurile noastre.
Nu stiu ce sa spun...
Ma jucam cu copilasul unei vecine la el acasa.La un moment dat si-a pus o paturica alba in cap si veni la mine,, Sunt fantoma'''' Eu m-am prefacut speriata si am fugit la bucatarie.El a venit dupa mine, si-a dat patura jos si a spus,, Eu sunt''
Deci?
Sufletul, partea spirituala nemuritoare a omului este o certitudine pe care o vom contata deplin la un moment dat...
După VIAŢA BIOLOGICĂ, într-adevăr SUFLETELE îşi vor continua existenţa în VEŞNICIE:
- "Şi a murit săracul (Lazar) şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam." - Luca16, 22;
- "Şi Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai." Luca 23, 43;
- "Şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat." Ecclesiast 12, 7
- "Sunt strâns din două părţi: aş dori să mă mut şi să fiu cu Hristos, deoarece asta ar fi cu mult mai bine. Dar pentru voi este mai necesar să rămân în trup" (Filipeni 1, 23-24)., etc...
- "Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul şi după aceea nu vă mai pot face nimic. Am să vă spun de cine să vă temeţi: temeţi-vă de Acela care după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de Acesta să vă temeţi" Luca 12, 4
Si eu tot cam asa
Buhuhu, sunt fantomiţa lui Mistreţ.
Hehe, glumeam sunt o entitate distrugatoare de lumi ce se hraneste cu suflete
Mişto!
Cu placere tovarase
Depinde la ce te referi prin "fantome". Ca ar fi spiritele mortilor, nu cred. Fantome si spirite nu sunt acelasi lucru, insa ele sunt entitati
Stiu ca nu sunt aceleasi entitati merci de raspuns
FANTÓMĂ, fantome, s. f. Ființă ireală pe care cred (sau pretind) că o văd unii oameni cu imaginația tulburată sau pe care o creează fantezia scriitorilor; nălucă, stafie, strigoi, fantasmă, arătare. ♦ Fig. Ceea ce are o existență incertă, fictivă, ceea ce (nici) nu există în realitate.
Pana si definitia din DEX iti arata ca nu exista.
Dupa mine 100 la suta.Adica exista atatea dovezi incat e imposibil ca toate sa fie minciuni.
Bineinteles. De foarte multe ori chiar mi s-a intamplat sa vad fantome. Care dintre voi ma bantuie? =D
Sandra2571 întreabă:
SoP222 întreabă: