Este pacat ca-ti bati joc de sanatatea ta si cheltui bani pentru a o inrautati, altfel nu-i nici un pacat.
Nu știu ce să zic poate că este păcat poate că nu este păcat
In biblie Dumnezeu interzice beția dar sa bei o sticla de vin e diferit de a fuma un pachet de țigări deoarece în cantitati mari alcoolul îți tulbura gandirea și tutunul nu
Ideea e că și argumentele voastre sunt valide
Cred ca s-ar incadra la pacat fata de propria persoana, pentru ca iti distrugi trupul, desigur si fumatul pasiv dauneaza celor din jur, dar in primul rand tu pe tine te osandesti.
Păi atunci să zicem,, Tu crezi că Dumnezeu a inventat ciuperca Pălăria șarpelui (care e otrăvitoare) degeaba?" Dumnezeu a creat aceste plante otrăvitoare pentru a ne testa. Știți cu toții despre Eden si Adam și Eva. Dumnezeu a pus pomul Binelui și Răului în grădină, tocmai ca să vadă cât de mult îl ascultă. Tu te duci la o tarantulă și îi zici: Na, dacă Dumnezeu te-a creat, mușcă-mă. Așa faci?
Potrivit bibliei mai pe ocolite, da.
Potrivit realismului, DAAAAAA.
Eu consider ca persoanele care au acest vici, de a fuma, sunt niste drogati, atat dupa parerea mea cat si prin definitie.
Om cu depententa pentru droguri = drogat
Drog = stupefiant
Stupefiant = substanta care, prin folosire repetata, da nastere fenomenului de dependenta.
Cu asta am spus tot drogatilor care fumati!
Fumatorii nu sunt drogati pentru ca tigarile nu schimba perceptia asupra realitatii.In schimb, alcoolul poate fi considerat stupefiant iar alcoolicii drogati, dupa parerea mea.
Delirezi 100%.
Numai perceptie asupra realitati nu ai cand te apuci de fumat.
Da, pentru ca fumatul iti face rau atat tie, cat si celor din jur (gandeste-te cata suferinta indura familia unui bolnav de cancer).E bine sa le lasam, daca nu putem dintr-o data, macar cate o tigara pe zi (daca de obicei fumez 10 tigari pe zi, o saptamana fumez 9 pe zi, urmatoarea saptamana fumez 8 pe zi si tot asa pana le las).
Rizztheseballs6969 întreabă: