Isus este cea mai perfecta persoana.Isus Hristos – oglindirea slavei lui Dumnezeu.,, fără de început şi fără de sfârşit, atotputernic, atotştiutor şi neschimbător, deopotrivă cu Tatăl (Ioan 5, 18), jertfă de ispăşire, Marele nostru Preot şi Mijlocitor, Dumnezeu întrupat şi Împărat al împăraţilor, este Persoana fără egal în tot universul.,,
Nu prea se intampla ce e acolo, ar trebui tratament psihic mai ales pentru cei care cred cuvant cu cuvant biblia si nu numai...
Cand o sa mai cresti poate ai sa intelegi mai mult.
Pana una alta, mai stii pe cineva care a influentat istoria omenirii ca Iisus?
Alexandru cel Mare, Genghis Han, Hitler, Napoleon ....si exemplele continua
Napoleon Bonaparte: "Eu cunosc oamenii şi vă spun că Iisus Hristos nu este un simplu om. Între El şi oricare altă persoană din lume nu există nici un termen de comparaţie. Alexandru, Cezar, Carol cel Mare şi eu, am fondat imperii. Dar pe ce am bazat noi creaţiile geniilor noastre? Pe forţă. Iisus Hristos şi-a întemeiat imperiul pe dragoste; şi la această oră, milioane de oameni ar muri pentru El." La sfârşitul vieţii, Napoleon, care a cucerit jumătate din Europa prin război, a scris în jurnalul său: "Cu toată armata şi generalii mei nu am reuşit să domnesc măcar un sfert de secol pe un singur continent. Iar acest Iisus cucereşte fără violenţă popoarele şi culturile de mii de ani."
"Demonstratimi"
poate demonstrati-mi
Cred ca nu are sens sa continuam.
Unul care nu știe sa scrie cu siguranța nici sa citească nu reușește, darămite sa mai si înțeleagă ceva.
Esti singurul care crede asta, deci mori in singuratate ta de troll.Si am scris in felulu asta nu pentru ca nu stiam, sau ca am uitat cum se scrie, ci pentru ca am crezut ca programul imi va corecta greseala, ce rost are sa scriu corect, daca exista un program care sami corecteze toate greselile?
A-si fi putut sa jur ca acest program putea sa corecteze si cratimele, in fine...
EL nu, poate cei care cred in prieteni imaginari, Isus nici nu se stie daca a existat vreodata si daca ari fi fost probabil arata cam asa...http://www.youtube.com/watch?v=jYjgeayfYPI
1) Crestinii cred ca Isus este om perfect. Prin urmare, nu suferea de nicio boala psihica ori fizica, acestea sunt imperfectiuni. Pe de alta parte, El suferea de ceea ce-i este natural omului sa sufere: de foame, de sete, de oboseala, de dor.
2) Nu avem cum sa stim ce s-ar fi intamplat daca Isus ar fi ales sa se intrupeze in timpul nostru. Aproape sigur ar fi fost persecutat, chiar daca nu in forma de acum doua mii de ani. Internat cu forta in ospiciu? E un scenariu posibil, printre altele.
Eu cred ca tu suferi de vreo boala psihica fara cale de intoarcere daca spui aberatii despre Mantuitorul nostru.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: