Da man
Viata bate filmu, mai ales filmu porrno cu copi de pe deep web man, pentru ca ce poate fi mai porrno decat un demon care ofera orgazsme unei fetite de 6 ani man?
Din moment ce multi nu stiu cine sunt, ei crezand ca sunt corpul (instrumentul) si nu adevaratul EU(spiritul, care controleaza corpul de la distanta) avem destul de multe lucruri de invatat.
De ce, daca prin natura SA, EL nu se supune acestor legi?
Vreau sursa.
Poate daca se mastturbeaza sau se freaca tarandu-se sau de scutec. Nu am citit pe nicaieri despre orgazsme spontane in vise.
Eu avusesem toata viata orgaszme spontane in vise normale, fara niciun context sexual. Ma lua dintr-o data o senzatie extrem de puternica orgasmica, insuportabila chiar, la nivelul vaginului, si chiar se extindea. Aveam si senzatia aia de umplere.
In viata reala fara stimulent nu aveam nicio senzatie in acea zona. Atingeam chiar greu orgasmul vaginal. Orgasmul vaginal la femei e cel mai greu de atins.
Si cum au disparut episoadele demonice, au disparut si acele orgaszme. Senzatii care, precum paraliziile, erau nelipsite la anumite intervale de timp.
Singurele lucruri care imi lipsesc. Desi repet, erau greu de suportat.
Divină este viata in sine. Dumnezeu nu există. Nu e nimic dincolo de mintea noastră. Universul e acelasi. E infinit. Nedelimitat in timp si spatiu. Nu exista in nicio dimensiune a sa un creator. Universul a existat dintotdeauna. Energia din care exista totul nu se distruge si nu se creeaza, ea doar exista. Cam asta învățam la fizica.
Impresionantă povestea ta. Și sunt convins că tot ce ai spus e real pentru că nu e prima dată când aud așa ceva.
Da ia spune asta si despre brahma,hai sa isi scriu ceva,problema nu e ca tu crezi in dumnezeu,din partea mea poti crede si in zana maseluta priblema intervine cand te bagi in viata cuiva sau ai preconcepti gen
uite un ateu =e imoral,rau,satanist -si cand discuti cu el il insulti sau il ameniti cu iadul sau incerci sa il convingi de credinta ta, isi dai seama ca acel ateu va fi incercat de toate religile, sectele din toata lumea, dar fiecare cu argumente diferite, ba chiar va vedea acel ateu ca insati crestini se contrazic intre ei, asa ca acel ateu va vedea ca sansa ca tu sa ai dreptate este extrem de micaai prins ideea, sper
Uite, i-a de citește
https://ro.wikipedia.org/wiki/Hammurabi
Are și Newton dreptatea lui.
În schimb vouă vă e atât de greu să recunoașteți că nu știți nimic, că habar n-aveți, că doar vă dați cu presupusul despre ce s-a întâmplat acum milioane, zeci de milioane de ani.
Când spui cu atâta convingere "asta cred" nu ești departe de habotnicii religioși.
Nu putem sti, cel putin intr-o stare constientã sau vie, doar când suntem adormiti sau morti. Omul nu poate trece de a 3... 5-a dimensiune in lumea constientã, adicã realitatea. Probabil divinititatea "Dumnezeu" este in a 10a dimensiune, dar este separat de univers, fiind inexistent farã timp si spatiu dar totusi legat si reprezentând tot ce existã.
Și eu pot să-ți demonstrez oricând că o grenadă explodează.
Dar o să mă întrebi de unde dracu' am eu o grenadă. Și cum îți demonstrez când nu am grenadă.
Nu aveți absolut nici o dovadă, absolut nici o explicație despre apariția particulei primordiale. Fără ea, big-bangul e doar o presupunere teoretică, indiferent cât de corectă și demonstrabilă ar fi.
Bine, El nu se supune. In schimb, actiunile Sale n-au decat sa se supuna. Daca actiunea Lui e sa il faca pe Boca sa leviteze, ghici ce. N-o s-o faca pentru ca nu poate. Si nici demonii n-o sa-l poata face pe Boca sa leviteze.
Te intrebi "de ce?". Pentru ca Universul asta are niste legi ale fizicii bine determinate, care nu permit sa fie sfidate.
DeProfundis99 întreabă: