Nu cred, personal in ceea ce ai spus prima data. Ca se vor gasi metode de a lungi durata de viata nu contest, dar la cum decurge umanitatea, durata de viata cam scade, nu creste. La cate lucruri nocive ne vand astia prin magazine, eu cred ca nu vor sa ne mareasca durata de viata ci sa o scada. Ce rost ar avea marirea duratei de viata? Sa se mareasca populatia? Si asa suntem prea multi de se incearca in mod subtil aplicarea unui principiu "Mai taie din ei da-i dre.q".
Ce se intampla dupa moarte, e aratat in Biblie ca omul nu mai stie nimic.Eclesiastul9:5,6,10.Omul niciodata nu va putea sa faca sa traiasca vesnic, doar Dumnezeu va face acest lucru.
Nici in 10 mil de ani nu vom afla mai mult decat stim acum... De ce? Pentru ca atat ne permite D-zeu! Ba chiar calculand dupa cate se stia acum 2 mii de ani si cate stim acum as zice ca pe tema asta dam inapoi NU inainte.
De ce? Pentru ca omul crede ca e buricul pamantului si poate explica tot DAR numai crede asta, de fapt el nu poate explica nici cel mai simplu : viata! adica am vrut sa zic ca pare simpla dar nu e chiar asa...
Daca te intereseaza subiectul, iti recomand romanul Alegerea lui Hobson, nominalizat la premiul Hugo.
La cat de repede evoluam este posibil orice. Si mai mult ca sigur sa aflam ce este dincolo de moarte.