| Dumbos a întrebat:

Credeti ca Isus era un barbat frumos sau urat?

18 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Poi el avea plete că nu își perimitea frizer, tu ai plete pentru că nu vrei să mergi la frizer, deci se înțelege cine e bo$$ul de aici.

| FucktheSystem a răspuns:

Ai pleată frumușică, tocmai bună să trag eu de eabatting eyelashes

| Esperança a răspuns:

Isus este cel mai frumos! Plin de Slava si Glorie!
http://www.youtube.com/watch?v=vuJOQ0WiN7E

| Vladuthz a răspuns (pentru Esperança):

Doamne iarta-ma, in ce hal te poate aduce religia si credinta straight face. L-ai vazut tu ma de zici ca era cel mai frumos? Sau doar zici asta ca crezi in el?

| Esperança a răspuns (pentru Vladuthz):

Uite ca te las sa mori curiozitate laughing

E clar. Tu doar ai dat un raspuns din supunere, nu l-ai gandit happy

Nu fii asa de sigur. eu ma refer la Isus care este si va fi! Uitandu-ma la poza ta mi-am dat seama cu ce gandesti tu, insa nu toti gandesc ca tine.

laughing, toti va luati dupa poza mea, am pus-o pe asta ca alta n-am avut, nu e bine sa judeci o carte dupa coperta, si macar fundul meu e mai inteligent decat ceea cu ce gandesti tu

Ce sa zici si tu. ma asteptam la raspunsul astawinking

| Raniia a răspuns:

El este(nu era)tot ceea ce a sustinut ca este:,,Eu sunt Alfa si Omega zice Domnul Dumnezeu,Cel care este,Cel care era si Cel care vine, Cel Atotputernic''(Apoc.1, 8). Ramine la aprecierea ta daca era frumos sau urit?

| Dumnezău a răspuns:

Tu,la cat de modest esti, nici nu ma mai intreb ce user reincarnat esti.Captain Obvious strikes again. laughing

| Dumnezău a răspuns:

Cred ca o sa te reincarnez eu pe 1 aprilie anul viitor si imi voi pune numele de Woodenpints la cont. laughing

| Dumnezău a răspuns:

Cum nu mai ai blog?! Tocmai acum citesc de pe el, cu sfantul Heineken langa.

| Varahil a răspuns:

Stii ce ma frapeaza? Pe foarte putini ii intereseaza ce a zis si ce a facut Iisus pentru oameni.Conteaza mai mult cum arata...

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Cred că Iisus era frumos ca şi sufletul lui.

| MioaraParalescu a răspuns:

Presupun ca era frumos.Din cate am vazut, in carti, era frunos big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca doresc sa implinesc in mine chipul lui IIsus Hristos. fizic il am.mai ramane credinciosia,mila,dragostea,bunatatea,,merenia,iertarea si sacrificiul cel aducator de glorie si roada si slava, in numele tatalui, fului si duhului sfant.

| Mamatademama a răspuns:

Isus? laughing era un adevarat playboy.