Dacă vorbeşti cu Dumnezeu, eşti credincios. Dacă Dumnezeu vorbeşte cu tine, suferi de o psihoză
Nu. "Nu am încredere în oamenii care sunt siguri că ştiu ce vrea Dumnezeu de la ei, fiindcă observ că întotdeauna coincide cu propriile lor dorinţe." - Susan B. Anthony
Nu poti sa faci asemenea gest la 13 ani si sa spui ca ti-a soptit dumnezeu la ureche.Era instabila psihic, cel mai probabil.
De ce nu a venit dumnezeu sa faca o singura data dreptate intre cei saraci si bogati?
propun sa credem in ce cred copii de 13 ani
Daca auzea pe zeus era nebuna daca a auzit pe iahve e sanatoasa,eu spun sa lasam ipocrizia religioa de o parte, atata ipocrizie cat vad la oamenii religiosi n-am mai vazut, ba interpreteaza biblia cum au chef, ba ataca stiinta clmea se foloseste de ea, cand le doare ceva merg la medic dar dumnezeu lea vindecat
Nu stiu daca as crede-o sau nu, dar as lua in calcul toate posibilitatile pana m-as convinge de una dintre ele.
Asa am patit-o la pocaiti vb bogatile pamantesti, ca ei nu strang avere pe pamant doar in cer, in sap urmatoare am mers cu mama la o biserica mare de a lor nu aveam loc unde sa parca de atatea masini, apoi mai trec cateodata pe la vilele pastorilor dar noi nu strangem averi pe pamant
ipocrizie totala
Cauza se numeste inoculare my friend, iar ce fac ei/ele se numeste a vedea doar alb sau negru fara cale de mijloc, asta-i omenirea, n-ai ce-i face, e prea influenata ba de stiinta ba de religie incat sa vada ca exista si alte posibilitati.
Eu apreciez sinceritatea nu minciuna ma intelegi?
numi spune ca nu strangi averi pe pamant fi sincer
Raspunsul meu nu era la ala cu vilele pastorilor, era la ala cu iahve si ipocrizia religioasa. Daca tot veni vorba...ba da, incerc sa strang, dar n-am success, ii cheltui repede pe un pachet de tigari si 2 beri. Sau ceva de rontait.
Cu atat mai putin cei din vremea noastra.nici adam nu a crezut ca va muri cu toate ca nu avea nici un motiv de indoiala.si iata ca s-a intamplat si lui si urmasilor lui.nici toma necredinciosul nu a crezut pana nu a pus destul. dupa aia a crezut, dar cati au dreptul la a doua sansa? da tu cine esti si de ce te-as crede? iti vad scrisul dar asta poate fi al nimanui.
Adica inexistenta, fiindca eu nu cred in voi bantuitorii.io cred in oamenii vii.iar Dumnezeul nostru este viu devreme ce noi insine emanam direct de la el.el ne-a creat.pe jeanne d; arc cine a omorat-o? biserica.fiindca cum sa vorbeasca ea cu Domnul cand ei popii nu puteau? dar de ce nu puteau?
Da, e basm: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ioana_d'Arc
Uite, e mai grav decat lovitul catelusului: "Ioana este martoră la violarea și uciderea surorii sale, Catherine, de către soldații englezi."
"Ioana d’Arc a reușit sa o cucerească în doar 9 zile (afirmație falsă, contrazisă de realitatea istorică)".
Repet: toate povestile cu si despre dumnezeu si minunile lui sunt doar basme, cu trecere timpului sunt luate ca adevaruri pentru ca majoritatea oamenilor sunt crestini, iar venerarea inseamna adorare, infrumusetare, imbunatatire, toate la superlativ.