| AndreeaCr a întrebat:

Credeti ca lumea ar fi un loc mai bun fara Islam?

Răspuns Câştigător
| Divy a răspuns:

Cred că lumea ar fi mai bună fără ură, încă odată Islamul n-are nici o legătură cu ura pe care avem unii față de alți.
Zicem de Islam, dar nu vezi câtă ură este între noi, acest lucru nu o spun din punct de vedere creștin ci ca simplu om.
De ce nu ne putem înțelege cu toți atei, creștini, budiști, islamiști, sataniști, etc căci suntem oameni toți avem inimă și creier, dar le cam avem degeaba, asta începând cu mine.
Mai sunt unii care se pot numi oameni, dar sunt puțini cei care ajută, protejează și comunică cu toți.

Fără ură chiar de ar fi Islamul, lumea ar fi un loc mai bun.

21 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Lumea ar fi un loc mai bun fara cretini orbiti de religie.

NOname
| NOname a răspuns:

În mod sigur.

| Jardelin a răspuns (pentru NOname):

Ma uimesti! Cum de nu spui ca islamul este foarte bun prin comparatie cu crestinismul care este extrem de rau? Ca asta este trendul stangist-progresist sa pupe in c*r islamul iar crestinismul sa-l persecute.

| danay72 a răspuns:

Cred ca lumea ar fi mai buna, dacă ar exista iubire intre toți oamenii.Ce e incurajator e ca Dumnezeu în curând va face acest lucru.

| RAY a răspuns:

Ce mai bine ar fi fara nici o religie si sa fim cu toti persoane atee rationale,dar omul fara speranta nu poate trai asa ca are nevoie de o credinta /religie care sa-i ofere un scop,ajutor etc
eu n-am nimic cu islamul dar nu sunt de acord ca mor atatia oamenii nevinovati cand de fapt de vina sunt americani care in foametea lor dupa petrol sau dus pe acolo si au facut razboaie si normal ca aia vin in europa cu ura, tu cum ai veni in europa daca ai sti ca europeni tiau omorat familia? lumea ar fi mai buna daca americani nu isi bagau coada peste tot ca mulsulmani nu se aruncau in aer daca nu veneau astia la ei, daca privim istoria vedem ce grozavi au facut albi in toata istoria, cei mai rai oamenii au fost albi doar prin sange tiai cladit imperi iar crestini omorau nevinovati pe unde mergeau ceea ce fac si in prezent

mulsulmani nu au facut vreun razboi in europa da crestini da merg si omoara nevinovati pentru putere, petrol, in orice caz orice religie e un cancer, credinta e una religia e alta

| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi incomparabil mai buna daca nu ar exista nicio religie. Religia a fost mereu un motiv de lupta intre credinciosii de religii diferite. Religia a stat la baza aproape a tuturor razboaielor aducatoare de moarte si a tuturor nenorocirile posibile.

| Drimmero a răspuns:

''Religia pacii'' bwhahahahahahhaha, iar astia se apropie cu pasi rapizi catre cea mai mare crima impotriva umanitatii.
Astia sa urce inapoi in cocotiere sau sa intre inapoi in caverne, nu avem nevoie de ei!

| Mădă0611 a răspuns:

Musulmanii extremisti traiesc in secolul 6-7, pur si simplu nu au creierul dezvoltat laughing, crestinismul era cam la fel in trecut, poate mai sadic. Iudaismul la fel.

| Mayhem666 a răspuns:

Cred ca lumea ar fi un loc mai bun fara religii. Nu vad rostul lor. In afara de a prosti multi oameni si sa ii faca sa creada in prieteni imaginari, alt rost nu pot sa il vad.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Mayhem666):

Casa foster pentru prietenii imaginari laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru MistretulPufos):

Cam asa ceva rolling on the floor

| TrăieşteClipa a răspuns:

Poate fara politicieni.

| Staind a răspuns:

Islamul poate e ok, ca idee. Interpretarea lui de catre oameni... posibil sa fie cam tampita.

| drutzix a răspuns:

Da.

| reihiuke a răspuns:

Nu...

| 6684464 a răspuns:

Da, ar fi.

| MistretulPufos a răspuns:

Cred ca ar fi mai buna fara toti oamenii

| Innsbruck a răspuns:

Cu siguranta.

| VenomMMA a răspuns:

Cred ca planeta ar fi un loc mai bun daca n-ar exista niciun om. Traim degeaba... Nu facem altceva decat sa ne omoram intre noi, sa omoram la randul ei planeta, sa ne dusmanim, producem doar pentru noi, pentru a ne hrani etc etc. Pentru planeta asta superba care ne sustine nu facem nimic. Nu Islamul, Crestinismul, Coranul, Biblia, nu astea sunt de vina pentru ceea ce se-ntampla in lume, ci oamenii. Oamenii sunt atat de rai, atat de dusmanosi, indiferenti, zgarciti, vrei sa mai spun si alte ''calitati''? Stii cum se spune: Fiecare pentru el. Si cam asa este. Acum se vor gasi cativa inteligenti care ma vor jigni si contrazice.

| Clorox a răspuns (pentru VenomMMA):

Respect!

| Mădă0611 a răspuns (pentru VenomMMA):

Ete na, stiai ca dupa ce un leu fura haremul altuia ii omoara celui invins toti puii, ca el sa nu aiba urmasi si femelele sa intre sa perioada fertila? Lumea e cruda, dar crud e doar un termen inventat de om. Natura naturans.

"Take the universe and grind it down to the finest powder and sieve it through the finest sieve and then show me one atom of justice, one molecule of merci. and yet... and yet you act as if there is some ideal order in the world, as if there is some... some rightness in the universe by which it may be judged."

Întrebări similare