De ce nu a trimis pe Iisus Mantuitorul ca sa ierte /ia pacatele lumii de ce s-a recurs la un genocid in masa? am citit biblia asa cum trebuie si mi se pare aiurea sa crezi intr-un zeu razbunator /manios etc
Vorbesc aici pe site in fiecare zi cu cativa. La noi in Romania "razboiul" abia a inceput. In tarile cu adevarat civilizate e gata demult.
Razboiul nu o sa fie gata niciodata, acolo unde sunt probleme, omul cauta ajutor in divinitati
Adica vrei sa zici ca e o minciuna? cum sa existe minciuni in Biblie? iti dai seama ca insinuezi ca Dumnezeu spune prostii?
Unii din turmă nu mai au,, nevoie'' sa creadă in aceste baliverne, ei merg direct la popă și se lasă călcați in picioare la propriu! Urmareste : http://www.youtube.com/watch?v=9YUpafNQ5JE&feature=youtu.be
Da dar sunt din ce in ce mai putin majoritatea cred basmul "ca omul vine din maimuta" dar fiecare lucru la vremea lui...
Am pus aceasta intrebarea pentru a vedea influenta Crestinismului in Romania.Stiu ca in SUA e destul de mare influenta, dar ei au o multime de persoane pe youtube care deschid ochi oamenilor si le arata adevarul.
Arca lui Noe e un subiect usor de demonstrat gresit deoarece are atat de multe probleme logice, sa nu mai spun creatia.
Da. cred orice scrie in biblie pentru ca ea este o carte adevarata.