| Blackrose18 a întrebat:

Credeți ca merita sa ieși in lume ca ateu iar lumea sa judece? Sau sa ții mai bine asta doar pentru tine?

17 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Liberul Albitru a fost lasat de Dumnezeu asa ca fiecare gandeste si spune ce vrea, DAR fiecare va fi raspunzator pentru faptele si GANDURILE LUI.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru danut):

Da, da, sigur barbosul a lasat liberul ALBITRU. Ferice de cei saraci cu duhul...

| danut a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sa intelegem ca esti sarac cu duhul, fiindca nu cunosc nici un barbos.

ALBITRU... mai aruncă cu ochiul prin icoane ca să te saturi de bărboși.

| danut a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Daca esti pagan arunci cu ochii si prin icoane dar astea sunt INTERZISE de Dumnezeu, asa ca. mai studiaza problema.

Daca esti cu capul si chiar nu ai ce face iti folosesti timpul pentru povesti cu barbosi. Pe bune ca mi se pare risipa mai mica jucatul de Counter Strike - si destest jocul ala.

| RAY a răspuns:

Sa ti doar pentru tine iar cand intalnesti un gandac fanactic sa te feresti de ei, citeste carti atee, dezbateri, filme, intra pe grupuri de atei

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine sa judece? Un ateu pe altul?

Iar credincioșii nu ar trebui sa judece nu? Nu despre asta e religia, bunătate si intelegere si nu judecata?

| sierra1 a răspuns:

ți-e jenă de (non)credința ta?

| Blackrose18 explică (pentru sierra1):

Nu imi e teama, pur si simplu stiu ca lumea ar chestiona mult prea mult, azi am vorbit putin despre asta la liceu si toti s-au alarmat si imi e lene de explicatii

| sierra1 a răspuns (pentru Blackrose18):

Fă cum vrea mușchiul tău

| GabiDumitrescu a răspuns:

Acum ce facem, punem ateismul pe aceeasi treapta cu homosexualitatea? Hai mai da-o naibii. Sa ies in lume? Vecinii stiu ca mi se rupe de popa si de behaielile lui contra bani. Mai stiu si ca nu fumez si nu beau ca jita, cum fac majoritatea drept-credinciosilor de prin zona. Ca or fi avand impresia ca o sa ard in iad si altele? M-S-R. Ma doare la trei metri in fata capului de ciclop.

| Ineys a răspuns:

Credinciosii nu au voie sa judece. E pacat. Iisus a spus sa nu judeci, asa ca aveti grja. Daddy said don't judge.

| Panamax a răspuns:

Fiecare ar trebui sa-si tina pentru el parerile despre spiridusul invizibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu te afectează atât de tare părerea altora despre asta, atunci poți face nestingherit cunoscut acest lucru.

| catalynx a răspuns:

Iesi in lume ca ateu si lupti pentru drepturile tale, nu au niciun drept sa te judece, deoarece majoritatea din ei incalca legile religiei lor, chiar daca se considera crestini.