| SuNaM a întrebat:

Credeti ca noi suntem cei de pe urma? De ce? Ce semne sau profeti ale apocalipsei s-au intamplat? happy

40 răspunsuri:
| dragos38 a răspuns (pentru danay72):

Bine.asteptare placut-a.Si s-a urmaresti cu atentie sa nu pierzi cumva vreun detaliu.

| danay72 a răspuns (pentru dragos38):

Mersi.

| Dandanache a răspuns (pentru danay72):

Mai putin profetia despre soarta Tyr-ului. Fii sincera, lui Iehova nu ii place minciuna.

| dragos38 a răspuns (pentru Dandanache):

E si tu,prea multe le ceri alora,au omis sa zica de orasul Tir sau despre batalia de la gaugamela din Irakul de azi, sunt sigur ca cei care se ocupau cu profetiile din biblie nici macar nu stiau pe unde se afla campia gaugamela unde s-a dat lupta intre Darius si Alexandru cel mare, nici macar nu l-au pomenit pe Alexandru cel mare, dar mite sa mai faca profeti despre altii, cam greu, au avut viziuni limitate.slabuta imaginatie, dar de fapt as zice bolnava imaginatie, tinand cont de scenariul imaginat de cei care au scris apocalipsa. laughing

| drutzix a răspuns:

Nici una. Toate generatiile au crezut ca vor vedea sfarsitul.
Apocalipsa e o opera codata anti imperiul roman.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nimeni nu poate sa știe când va veni sfârșitul lumii. Numai Dumnezeu știe când se va intampla

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Daca ai Biblia te rog sa citesti in Matei 24:4-14; 2Timotei 3:1-5.

| SuNaM explică (pentru RedDeath):

Sunt la o scoala specializata pentru a deveni preot, primul an de studiu straight face

| SuNaM explică (pentru RedDeath):

Sunt la o scoala specializata pentru a deveni preot, primul an de studiu straight face.Imi pare foarte rau pentru oameni ca tine(nu ca ti-as reprosa ceva, nu sunt eu pe masura)care cred ca stiu totul.Singurul care stie tot este Dumnezeu,prin firea Sa atotstiutoare... Daca chiar te intereseaza, cand mi-am intrebat preotul duhovnic, mi-a spus ca nu vrea sa imi spuna exact, dar mi-a zis sa ii spun eu lui...iar pe cei de la seminar, nu pot sa ii intreb deoarece mi-ar zice acelasi lucru ca parintele duhovnic.Deci te rog frumos, mai usor cu sarcasmul si cu bataile de joc.

| SuNaM explică (pentru Dandanache):

Martorii sunt o secta de rataciti(nu ii judec).Au dogma si convingerile complet gresite, iar oameni care se convertesc la sectanti(nu doar la ei, ci si la adventisti baptisti si cine mai stie ce secta) s-au dat in mana celui rau fara a fi inca insemnati cu pecetea fiarei, dar martorii si sectanti vor fi primi care vor cadea in cursa diavolului si vor crede ca acest lucru este bun.