Daca in biblie scrie sa te arunci in fantana cu un bolovan legat de tine pentru iertarea pacatelor...tu/voi v-ati/te-ai atunca in fantana?
P.S: e prostesc sa iti pui sprijinul intr-o carte veche de peste 2000 de ani.
Daca nu ai observat pana acum desfasurarea pamantului/unei sfere nu poate sa aiba colturi. Poate hartia are colturi, da harta pamantului desfasurata e un oval.
Minciuna, nu scrie nicaieri in biblie ca e plat, din contra. Informeaza-te mai bine si mai apoi da cu parerea.
"Dezmierdandu-ma pe ROTUNDUL pamantului Lui si gasindu-mi placerea printre fiii oamenilor." Pildele lui Solomon, 8:31
"El sta in scaun deasupra cercului pamantului; pe locuitori ii vede ca pe lacuste; El intinde cerul ca un val usor si il desface ca un cort de locuit." Isaia 40, 22.
Aluia ar trebui sa-i aduca cineva aminte ca e platit din impozitele pe care le dau parintii vostri! Dar el saracul, e suplinitor, si vai steaua lui.Cel mai bine ar fi sa se duca sa-si termine studiile si dupa aia sa se apuce de o meserie in firea ei sa nu mai vina la voi la scoala sa faca "prozelitism"(adica sa nu va impuna religia lui)Chiar asa voi l-ati intrebat daca e crestin ortodox?
Cred că replayul era pentru mine... cred.
Oricum, da e creștin ortodox și zice că toate celelalte religii sunt rele și că aia de alte religii, inclusiv Catolicii și alte culte creștine o să ardă în iad. Deci n-ai ce să-i ceri săracului, e dus...
Adica tu vrei sa zici ca esti acum femeie credincioasa.La toate intrebarile de la aceasta categorie mi-ai iesit in fata cu aberatii si tampenii. Pune-ti pur si simplu raspunsul sa nu te mai intereseze ce zic altii.Pana acum tu, desteapta pamantului si a Bibliei ai dar raspus la fiecare RASPUNS.Si pentru ca aici sunt mai multi copii care raspund si nu te mai baga in seama pe aici, te crezi cam prea desteapta.Ia mai relaxeaza-te cu o rugaciune si du-te la spovedit cum ai mai raspuns o data, ca deja ai pacate.Ca batjocori copii altor o zici lu popa? sau o ti secret? ii mare pacat
Te contrazici singur si vorbesti din nou din auzite, nu exista vreun verset care sa sustina ce ai spus tu ci iata ce exista in cartea profetului Isaia capitolul 40 versetul 21-23. "21 Nu ştiţi? N-aţi auzit? Nu vi s-a spus de la început? N-aţi înţeles de când s-au pus temeliile pământului? 22 El este Cel care locuieşte deasupra {cercului pământului} şi locuitorii lui sunt ca nişte lăcuste, Cel care întinde cerurile ca un văl fin, care le desface ca pe un cort de locuit, 23 Cel care îi reduce pe demnitari la nimic, care îi face pe judecătorii pământului o deşertăciune.Isaia a consemnat sub inspiratie divina aceste cuvinte după 732 î.e.n..Pe atunci Asiria era puterea mondiala in lumea de atunci. Iar pentru cultura ta generala iata cateve informatii. Incepând din anul 1947, au fost scoase la lumină din întunericul unor peşteri aflate nu departe de Khirbet Qumran (în apropierea coastei nord-vestice a Mării Moarte) mai multe manuscrise vechi. Între aceste documente, cunoscute în prezent sub numele de Sulurile de la Marea Moartă, se află şi profeţia lui Isaia. Acest document bine conservat, scris cu măiestrie într-o ebraică premasoretică, datează de la sfârşitul secolului al II-lea î.e.n., având deci o vechime de aproximativ 2 000 de ani. Prin urmare, textul lui este cu aproape o mie de ani mai vechi decât al celui mai vechi manuscris masoretic disponibil, care stă la baza traducerilor moderne ale Scripturilor ebraice. Între cele două texte există câteva diferenţe minore de scriere a cuvintelor, precum şi câteva deosebiri în ce priveşte construcţiile gramaticale, dar în privinţă doctrinară ele sunt identice. Aceasta este o dovadă convingătoare că Bibliile actuale conţin mesajul original, redactat de Isaia sub inspiraţie divină
Nu,nu Isus a spus asta. Papa acum multi ani spunea asta de cand papa era stapan presus de rege si cine nega era ars pe rug, nu mai stiu cine anume a patit asta. Mi-a spus profesorul meu de istorie cand eram mai mic ca unele din chestiile considerate pacate si chestia asta cu pamantul e plat este inventat de papa si faptul ca in trecut Giordano Bruno a fost ars pe rug pentru ca i-a spus papei ca nu pamantul este centrul ci soarele iar papa spunea ca pamantul si daca il intreba de unde stie(pe papa) acesta spunea ca i-a spus Isus.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: