| KilljoyIdiot a întrebat:

Credeti ca parintii ar trebui sa isi oblige copiii sa mearga la biserica? De ce?

Răspuns Câştigător
| pacatosulBogdan a răspuns:

Cum sa-i oblige? Sa-i ia cu arcanul la biserica? Este absurd! Niciodata n-a spus Hristos: "Sunteti obligati sa veniti dupa Mine!" De fapt, El a spus: "Daca vrea cineva sa vina dupa Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie." -Matei 16:24
Daca-i rapesti unui om libertatea de constiinta, ii rapesti si resposabilitatea. Nu cred ca cineva vrea sa fim manati de la spate sau sa fim indoctrinati religios, fiindca avem atatea exemple negative in lume de gesturi violente provenite din indoctrinarea religioasa.

37 răspunsuri:
| CIVIC1 a răspuns (pentru suntserios):

Si observ din nou ironia dvs. cu,,ha,ha, ha,, fata de subiectul de fata foarte serios.
Consider acest,, ha, ha, ha,, ca o lipsa de respect, ca urmare nu pot continua discutiile cu dvs.
Sa fiti sanatos. Punct

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CIVIC1):

Subiect serios?
Hahahaha.

Vorbim de povesti cu spiriduși prietene.

Eu nu sunt prieten cu dvs!

suntserios

Ar trebui. Ar trebui sa îți iubești aproapele.

Hahahaha

Iubirea de aproapele e un comportament ce trebuie manifestat in conditii de suferinta, cand e necesar sorijinul si ajtorul pe cand prietenia e cu totul altceva si e ghidata frecvent de proverbul,, cine se aseamana se aduna, ceea ce nu e cazul in situatia de fata.

suntserios

Auzi, da tu până la urmă ce vrei? Doar sa faci propaganda religioasă sau ai vreun scop?

| mcmxl a răspuns:

Pe mine ma batea mama sa merg la biserica si la ore de catehism si acum am aversiune fata de biserica relatia mea cu dumnezeu e doar a mea si nu tine de o biserica!