S-a desfiintat datorita fiindca faptului nu sunt cadre didactice specializate.
Asta inseamna ca interesul este scazut din cauza faptului si datorita ca nu exista nimic.
Nu. Doar daca se dovedeste ca am aparut din nimic, dar si atunci nu cred ca nu vor mai fi oameni care sa nu ceada.
PS: In scoli nu s-a desfiintat nimic
Ce intrebari prostesti! Cum adica s-a desfiintat religia? Si la ce religie de referi?! Pentru ca din cate stiu, in scolile din Romania nu se studiaza decat crestinismul.
Sa speram ca va disparea. Oricum nu se va schimba absolut nimic daca dispare.Tot o sa mananci, o sa traiesti, o sa inveti si o sa mori candva.
Daca poti si doresti citeste Apocalipsa 18:1-10, daca poti sa iei in considerare argumentul si in deosebi mesajul versetului 4. VA Cadea, intr-un ceas, va veni ca un fulger pe neasteptate.
Vb prosti, nu s-a desfintat nimic si nici nu o sa se desfinteze, eventual in viitor sa devina materie obtionala sau inlocuita cu istoria religiilor
Stiti ce se intampla, nu stie nimeni daca exista ceva sau nu dar se cam contrazic in biblie iar coranul e scris de un pedofil. Budha delira iar celelalte religii sunt zero absolut.
alexcuamare123 întreabă: