| Laura20010 a întrebat:

Credeti ca sexul inainte de casatorie va fi iertat de Dumnezeu?

45 răspunsuri:
| MadaSweet18 a răspuns (pentru AwaZoh98):

Daca sunt proaste si ramana gravide, problema lor.
Acum ce ai vrea? Copii de 12-13 ani fac sex, si tu vrei ca lumea sa astepte pana se casatoreste?

| MadaSweet18 a răspuns (pentru Hombre):

Esti curva doar daca te culci cu 4-5 baieti intr-un interval mic de timp si doar daca sari in patul unui baiat imediat cum l-ai cunoscut.
Sa ai o moarte lipsita de penis frumoasa.

| Aiwendil a răspuns:

Pacatele si greselile tale sunt o picatura de apa.Pe cand dragostea lui Dumnezeu e un ocean.
In plus daca sexul ar fi un pacat nu cred ca El ne-ar mai fi dat corpuri.Iar sexul e o iubire intre corpuri.
Bye!

| gingergirl1 a răspuns:

Ba este pacat! Scrie si in Bblie si ne-a zis si doamna diriginta care e o femeie credincioasa!
De ce crezi ca unii oameni nu au voie sa aiba nici o prietena sau sa faca "prostioare"pana la casatorie!?
Si vad pe aici unii oameni foarte comozi! "Dumnezeu ne iarta orice pacat..." Daca ucizi crezi ca Dumnezeu iarta asa de usor un pacat de moarte? (vorba vine)
in fine sexul este acceptat dupa casatorie dar inainte nu...de ce crezi ca la cununia religioasa femeia poarta rochie alba? Rochia alba reprezinta puritatea!
In fine...asta am auzit si eu!

| Esperança a răspuns (pentru Kalla):

"Am 14 si stiu multe despre acest lucru si nu iti trebuie neaparat practica a sa stii ceva."
Inteligent raspuns! La cei 14 ani sa gandesti asa este un lucru bun! Multi inainte si sa nu te schimbi niciodata in privinta aceasta!

| Esperança a răspuns (pentru AwaZoh98):

Nu numai sarcini, ci si boli! Chiar daca folosesti o protectie, nu-ti ofera o siguranta de 100%

| HueyFreeman a răspuns (pentru AwaZoh98):

Stiu ca metodele contraceptive sunt de la Bau-Bau, da nici chiar asa.

| Aiwendil a răspuns (pentru gingergirl1):

Da.Daca ucizi Dumnezeu te iarta.Chiar daca femeia poarta rochie alba ca sa reperezinte puritatea, tu chiar crezi ca pe timpuri femeile erau pure? Nu. Faceau si ele sex de la o varsta foarte frageda.Mai ales cele de vita nobila care erau promise de cand se nasteau sa se marite cu cutare la 10 ani.

| IonutzWoW a răspuns:

Sa stii ca noi crestinii spunem ca sexul este interzis deoarece in opinia unora este ceva rusinos insa este sanatos sa practici o astfel de activitate insa nu de la o varsta frageda, ci de la 18 ani in sus!

| TheNoobster112 a răspuns (pentru MadaSweet18):

Citeste Biblia incultule

| MadaSweet18 a răspuns (pentru TheNoobster112):

1. sunt fata
2. de unde ai dedus tu ca sunt inculta?
3. respecta tu ce scrie in biblie, eu nu cred in asa ceva asa ca mori in iad.

| ChrisNemo a răspuns:

Laura, ce-ai facut, ai cedat ispitelor trupesti, ai comis pacat, laura te bate dumnezeu in cap cu polonicu'!

| mimiwewem a răspuns:

Bună Laura. Dacă Dumnezeu nu ne-ar fi ierta, am muri chiar după ce am făcut.(sex)

| Cxena a răspuns:

Orice greseala este iertata daca te pocaiesti, adica recunosti si iti ceri iertare, dar in acelasi timp sa te si tii de cuvant ca nu se mai repeta.

Răspuns utilizator avertizat