Nu exista reincarnare. Dupa moarte sufletul merge la judecata Domnului spre a i se hotara locul unde va sta pana la a doua venire a Domnului Nostru Iisus Hristos(ori la fericirea vesnica in rai, ori la chinul vesnic in iad). Totul tine de tine daca iL accepti in inima si in sufletul tau pe Domnul Iisus drept salvator al tau prin Jertfa Sa esti mantuit.reincarnarea nu exista.este o inselatorie de-a diavolului.pentru a te indemna as pacatuiesti in voie.iti vei spune:lasa ca o voi duce mai bine in viata viitoare dupa moarte cand ma reincarnez.acum pot trai cum vreau eu.e fals.repet reincarnarea nu exista
La a doua venire a Domnului in lume se va face judecata finala. judecata universala. unde va fi judecata toata faptura (ingeri,demoni oameni) pentru tot ce au facut bun sau rau. atunci se va hotari pentru fiecare destinul vesnic. Domnul va creea un pamant si un cer nou de unde va disparea toata durerea,intristarea,suspinul,boala,necazul, pacatul, etc. tot ce este rau.toti cei care au facut binele si l-au acceptat pe Iisus in inima lor se vor bucura etern de darurile Domnului. toti cei care au facut pacatul vor merge in iazul def oc care arde cu pucioasa spre a se chinui vesnic pentru a-si ispasi pedeapsa si a suporta rusinea eterna.
sufletele ramase pe pamant: cei care au crezu in Iisus si cred vor fi "rapiti" adica luati la Domnul.iar cei care au facut pacatul vor ramane pe pamant pentru a suporta apocalipsacutremure,foamete, boli, mari necazuri)
http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/13judecatadeapoi.htm
Nu exista Dumnezeu, Allah e adevaratul creator!
Ahahahaah! Cel care nu crede in Iisus nu va ajunge la Tatal! Allah e tot acelasi Dumnezeu numai ca e in limba araba!
Cine e Mohamed pentru tine? Pentru tine nu stiu, dar pentru mine inseamna un pacatos un pedofil care a murit shinca a primit si moartea a doua care sta acum in iad! Dar Iisus a murit si a inviat in vecii vecilor!
Moama ce mamaliga ai aici domnule. Deci daca mor sunt judecat iar la judecata de apoi sau judecata finala daca sunt in iad si ma fierbe ala in cazan ma invie o putere mistica ma aduce pe pamant sa ma judece iar si sa ma intorc iar la cazan? Poi stii cat timp iti ia sa te obisnuiesti cu apa fierbinte? Dude rencarnarea exista eu practic anumite metode prin care vizitez vietile anterioare. Apropo am pus si eu intrebarea aceasta cu rencarnarea si am primit un raspuns gen "Dumnezeu ne iubeste de aceea ne permite sa ne rencarnam pana ne caim de pacate" eu cred ca te rencarnezi pana reusesti sa ajungi un zeu fie bun sau rau sper ca ma intelesei
Si cu acest comentariu fiind postat, spune-mi cinstit, cand te uiti in oglinda nu vezi un ipocrit?
Uite dupa ibala ta ok! > Dumnezeu nu exista, Allah e adevaratul creator < Islam? Esti musulman?
Tu esti cumva genul de om caruia trebuie sa i se explice si bancurile? Nu-s crestin si nici musulman, mi-ar fi rusine sa ma asociez cu voi.
Ce-s cu aberatiile astea indrugate de tine? cine ti-a zis prostia ca ne reincarnam pana ne pocaim?
Ipocrit esti tu ateule
Si ai dedus ca as fi ateu din ce anume? Nu sunt ateu si simt nevoia sa mentionez asta pentru ca-mi pari genu de om lipsit de capacitatea intelectuala necesara ca sa deduca asta de unul singur.
Isus i-a zis: "Eu sunt invierea si viata". Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit, va trai.
Nimeni care a murit nu a spus ca s-a reincarnat, eu nu cred asa ceva, dar nici nu pot nega pentru ca nimeni nu poate site exact.crezi ce vrei
anonim_4396 întreabă: