| tudorviorel a întrebat:

Credeti ca toti oamenii sin egali in fata luiDUMNEZEU.ce parere aveti.

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Foarte egali, unii merg in iad iar altii in rai.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Pe toti ne iubeste la fel de mult.El a platit acelasi pret si pentru tine si pentru mine.Trebuie doar sa accepti iertarea lui Dumnezeu.

| andreiush25 a răspuns (pentru EmaS):

Dar daca nu am vrut sa fiu facut? Si ce am facut eu ca sa plateasca el?

| Kaleo a răspuns (pentru andreiush25):

De unde stiai ca nu vrei inainte de a putea sa stii?

| Emin90 a răspuns (pentru Kaleo):

De unde sti tu ca el nu a stiut dinainte de a putea stii?

| Kaleo a răspuns (pentru Emin90):

In primul rand este "stii" - nu "sti". Asa se scrie! Asta ca fapt divers. Pe de alta parte, de unde stii tu ca eu stiu ca el nu a stiut dinainte de a putea stii?

| trolololo a răspuns:

Da suntem toți egali. Mai putin ungurii și țiganii. Aia nu se pun la calcul.

| danay72 a răspuns:

Da,in fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Fapte10:34,35.

| AvalohAlyn a răspuns:

Bineinteles.Fie ca esti negru, alb sau asiatic in ochii lui Dumnezeu esti EGAL.Si sa nu uitam, Dumnezeu nu bate cu parul, orice fata isi va primi rasplata la timpul potrivit.Viata e un drept, iar daca pentru Dumnezeu oamenii nu ar fi fost egali nu i-ar mai fi creat, nu ar mai fi creat negri, albi, asiatici etc.Doamne ajuta!

| Lizzu a răspuns:

Egali in fata Lui, a Universului, in fata a orice vrei tu.
Ar trebui sa fim egali si in viata de zi cu zi, in fata celorlati si ei intr-a noastra.
Toti suntem unul, venim din aceeasi particula, din acelasi univers si aceeasi fiinta dar risipiti prin diferite locuri, timpuri, dimensiuni. Suntem egali.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Da. Biblia arată că Dumnezeu nu este părtinitor (Romani 2:11 - "Căci la Dumnezeu nu este părtinire").
La urma urmei, toţi provenim de la aceeaşi strămoşi - Adam şi Eva - care au fost creaţi de Dumnezeu (Faptele 17:26 - "El a făcut dintr-un singur om toate naţiunile oamenilor, ca să locuiască pe toată faţa pământului").

| Zenit313 a răspuns:

Dumnezeu este rasist...nu suntem egali in fata Lui (Daca cel crestin este real)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si? nu e asa? a venit cineva in limuzina pe lume? si intolit la cinspe ace? plecat-a cineva din lume si a luat ceva cu el? nu.deci santem egali in fata lui Dumnezeu.

| GabiTanase a răspuns:

Cea mai mare taina a crestinismului este ca Dumnezeu nu te obliga sa fii cu EL.Te lasa sa alegi, ai libera cugetare.