Dar daca nu am vrut sa fiu facut? Si ce am facut eu ca sa plateasca el?
De unde stiai ca nu vrei inainte de a putea sa stii?
Bineinteles.Fie ca esti negru, alb sau asiatic in ochii lui Dumnezeu esti EGAL.Si sa nu uitam, Dumnezeu nu bate cu parul, orice fata isi va primi rasplata la timpul potrivit.Viata e un drept, iar daca pentru Dumnezeu oamenii nu ar fi fost egali nu i-ar mai fi creat, nu ar mai fi creat negri, albi, asiatici etc.Doamne ajuta!
Egali in fata Lui, a Universului, in fata a orice vrei tu.
Ar trebui sa fim egali si in viata de zi cu zi, in fata celorlati si ei intr-a noastra.
Toti suntem unul, venim din aceeasi particula, din acelasi univers si aceeasi fiinta dar risipiti prin diferite locuri, timpuri, dimensiuni. Suntem egali.
Da. Biblia arată că Dumnezeu nu este părtinitor (Romani 2:11 - "Căci la Dumnezeu nu este părtinire").
La urma urmei, toţi provenim de la aceeaşi strămoşi - Adam şi Eva - care au fost creaţi de Dumnezeu (Faptele 17:26 - "El a făcut dintr-un singur om toate naţiunile oamenilor, ca să locuiască pe toată faţa pământului").
Dumnezeu este rasist...nu suntem egali in fata Lui (Daca cel crestin este real)
Cea mai mare taina a crestinismului este ca Dumnezeu nu te obliga sa fii cu EL.Te lasa sa alegi, ai libera cugetare.
daufundapetpu întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: