| Inferno a întrebat:

Credeti ca userii crestini de la aceasta categorie ar trebui sa se incurajeze reciproc in ignorarea colectiva a celorlalti?

Din pacate exista multi useri crestini tineri care inca nu au descoperit functia "ignore", asa ca libertatea lor de exprimare precum si gradul de implicare sunt perturbate constant de critici si comentarii rationale.

Oricum, functia ignore e mai mult un tratament paliativ, remediul ar fi cenzura totala. Trebuie sa separi neghina de grau, nu sa o vopsesti in galben.

17 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Absolut, nu trebuie folosita functia ignore decat in cazul celor la care limbajul depaseste anumite limite acceptabile. Eu in general folosesc aceasta functie doar pentru cei care doresc sa ma evite din neputinta intelegeri apeland ei inaintea mea la ignore. Neghina nu o separam noi ci DOAR Dumnezeu. Cine nu "poate" sa inteleaga ma poate jigni, nu ma supar, atata poate "el".

| RAY a răspuns:

Te asigur ca multi ortodoxi sunt scarbiti de sectancti, dupa cum aflu de la ei, mai bine cu un ateu decat cu un sectanct, propaganda sectancta 10% sau arzi pe veci in iad

| RAY a răspuns:

De unde stii ca tu reprezinti singurul bine?

| DoctorWh0 a răspuns (pentru RAY):

Și eu vreau la fel... De asta îmi bat capul sa îți raspund la toate întrebările și răspunsurile tale. Așa că nu mai vorbim prostii că degeaba le vorbești. Te bagi mereu pe unde nu îți fierbe oala. El a zis acolo un adevăr foarte adevărat. Creștinii adevărati, care de ghidează în viața lor după biblie, au toți același principiu: să iubești pe aproapele tău. Daca nu îți este de ajuns, mulți creștini isi și dau viață pentru aproapele lor

| RAY a răspuns (pentru DoctorWh0):

Omule eu vad ca voi imi dati replica nu invers plus ca e dreptul meu de exprimare, la cum vb tu numa crestin nu esti

Nu mă mai lua pe mine cu "Omule" că nu impresionezi pe nimeni. Nu înțeleg ce tu înțelegi prin cretin. Sa te duci la preotii ortodocși toată ziua și să te spovedești? Că să știi, is crestin neoprotestant. Deci nu sunt ortodox. Ok? Ce am zis așa rău? M-ai văzut vreodată că am înjurat? Că m-am laur de unu și l-am amenințat cu moartea?

| RAY a răspuns (pentru DoctorWh0):

Fanatic religios

Si ca sa stii, daca pui cuvinte care pentru unii is mai complicate in raspunsurile/ intrebarile tale, care ca sa vezi ce, sunte despre religie, nu impresionei absolut pe nimeni.

| RAY a răspuns:

Mai baiete asi grija la limbaj

Ce am zis asa rau? "Gura mare" este o metafora pentru oamenii care nu pot sa se abtina de la comentarii la absolut orisice

suntserios
| suntserios a răspuns:

Adica vrei sa spui ca libertatea de exprimare a crestinilor este mai important decat a celor care ii contesta?

Libertatea de exprimare trebuie sa existe pentru toti, de aia functia de ignore este un mare rahat. Pe forumurile serioase nici nu exista asa ceva. Fiecare are dreptul sa zica ce vrea. Daca unii nu au argumente e destul de penibil sa se foloseasca de o functie care inghide gura.

| Lioana a răspuns:

Functia Ignore e foarte utila dar nu trebuie folosita in exces. Ar fi o mare prostie ca crestinii sa dea ignore la toti necrestinii.

| Mircea08 a răspuns:

Nu stiu de unde ai copiat discursul, dar autorul vorbeste despre ceva ce nu stie. El nu stie ce anume au descoperit si ce nu, niste crestini tineri. Nu exista om care sa nu ignore anumite lucruri (care nu a descoperit functia "ignore") deoarece acest lucru se face instinctiv, si dau si un exemplu - daca pui cortul la iarba verde langa un parau, la inceput auzi cum curge paraul, dar mai tarziu nu mai dai importanta acelui sunet, poti spune ca nu-l prea mai auzi si asta pentru ca instinctiv acel sunet a fost ignorat.
Chestia cu "cenzura totala" a incercat-o si Hitler, si a sfarsit prin a se sinucide. Stai linistit ca neghina va fi separata de grau, dar inca nu a venit timpul

| RAY a răspuns (pentru Mircea08):

Omule voi intre voi crestini va ignoranti, urati, barfiti

| Mircea08 a răspuns (pentru RAY):

Minti cu nerusinare - ti-am spus ce inseamna crestin si prin definitie acestia nu urasc si nu barfesc. Ce trebuie sa spun ca sa vezi ca esti nedrept?

| mentholinks a răspuns (pentru RAY):

Mircea nu e crestin de care crezi tu. El crede ca face parte din adevaratii crestini care nu frecventeaza nicio biserica. Am mai vazut ca el pe Youtube dar totusi au concepte diferite.

| ziptrack a răspuns:

Matei 22:36-39

"Invatatorule, care este cea mai mare porunca din Lege?"
Isus i-a raspuns: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau."
Aceasta este cea dintai si cea mai mare porunca.
Iar a doua, asemenea ei, este: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti."

Parerea mea este ca un crestin adevarat ar trebui sa treaca cu vederea comentariile rautacioase ale oamenilor care bajbaie prin intunerig, din moment ce stiu si inteleg ca fratii lor sunt "condusi" de duhuri care ii duc in ratacire.

Este de datoria noastra sa le spunem Adevarul Scripturilor si sa nu ne suparam pe raspunsurile rautacioase.