Da, maine. Pe 23 august.
Daca nu ti-ai facut inca buncar,te astept la mine
Stai, domne, linistit nu vine nici un sfarsit, la cate s-au perindat pana acum mai crezi in vreunul?
Si daca va veni, nu ne putem pune noi cu natura. Asta-i viata pana la urma.
Ce face-ti crestinilor va e frica ca o mierliti, pai nu vreti sa mergeti la Domnul?
De venit va veni, dar nu stim cand. Oricum semnele arata ca e foarte aproape. 2Timotei3:1-5,Matei24:3-14
Eu cred ca noi ca specie ne vom autodistruge, inainte ca sfarsitul pamantului sa vina, adica consumarea soarelui, sau coliziunea cu andromeda
Da, posibil. Sau vom disparea din alta cauza naturala, nu neaparat sfarsitul pamantului sau consumarea soarelui. Ca pana atunci e foarte mult timp inca. Poate disparem dupa un impact cu un asteroid sau dupa niste eruptii vulcanice foarte mari, sau incalzirea globala, sau multe altele.
O sa pice un meteorit.
Ii mare!
Hei.
Sfârşitu' lumii tot vine de ceva timp încoa'. 2012, se spunea la fel. Chiar credeţi în d'astea?
Hai ba laso in colo cum sa-ti fie frica frate toata lumea crede in ciudatul ala de rasputin nu e nimic altceva dacat un simplu om si gata.
Sfarsitu a sa vina creda dupa vreau 90000 de ani dupa ce ai sa mori asa ca n-ai de ce sa-ti faci griji.
Da va veni,asa cum scrie si in Biblie, va veni apocalipsa, cand? Nu stie nimeni, este o enigma.Dar in locul tau nu mi-as face atatea probleme, stai calm ca mai e pana la apocalipsa.
Nu vine niciun sfarsit.de unde stiu oamneii cand vine sfarsitu? s-a dus vreun om la dumnzeu sa-l intrebe cand vine sfarsitu si dumnezeu i-a spus o data fixa? nu atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. sfarsitul lumii il decide dumnezeu
yubireeterna întreabă: