| Archdaemon a întrebat:

Credeti ca zeii antici erau de fapt extraterestrii?
Cei care s-au uitat pe Histoy la Ancient Aliens stiu la ce ma refer...

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| monstrulet a răspuns:

Da. Si dupa ce am urmarit Ancient Aliens, cred si mai mult asta.
Cred ca ti-ar placea si Stargate SG-1.

| RAY a răspuns:

Da sunt sigur de asta vezi tu asa si e imagzineazati sa mergi cu un avion in egiptul de acum 2000 de ani erai vazut ca o divinitate deci da extraterestrii poti fi pentru noi tehnologic vb zeii

| WhatheWow a răspuns:

Eu cred ca Zeii s-au nascut mai intii in mintile oamenilor lipsiti de cunostinte, ca am avut un creator dar care nu ne conduce vietile, ca dupa moarte spiritul se stinge si o parte din noi se va transforma fiind absorbita de plante, animale si ca Iadul si Raiul sint aici pe pamint, ca cei care ne-au dat legi au fost oameni care au avut putere.

| AlexeHellsing a răspuns:

Zeii antici nici n-au existat

| unbaiatanonim a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Asa o sa zica si lumea peste vreo 1000-2000 de ani ca dumnezeu nu exista.

| AlexeHellsing a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Timp de zeci de mii de ani a rezistat si va rezista mai mult de 1000-2000 de ani.

| Archdaemon explică (pentru AlexeHellsing):

Esti sigur?

| AlexeHellsing a răspuns (pentru Archdaemon):

Da!

Poate asa spuneai si oamenii acum 2000 de ani ca zeii lor vor rezista mai mult de 2000 de ani...

Acei oameni n-au trecut prin ce am trecut noi crestinii. Credinta in Dumnezeu va rezista, cum a rezistat pana acum.

Asta e parerea ta...pacat ca nu apuc sa traiesc 2000 de ani ca sa vad.

Stai liniștit, vei vedea și tu și eu, dar nu de pe pământ ci după moarte cum ne văd cei de dinaintea noastră.

Au TV in rai?

| unbaiatanonim a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Da, chiar esti Alexandrelu, iti place sa vorbesti aiurea si sa dai pe alaturi, incercand sa pari inteligent. Religia crestina este de 2000 de ani, de unde zeci? raised eyebrows

| monstrulet a răspuns (pentru AlexeHellsing):

>"Timp de zeci de mii de ani a rezistat"
Din ce lume vii tu? Nu au trecut nici 10 mii de ani de cand a creat dumnezeu omul. Sau crezi in teoria evolutionista?

| unbaiatanonim a răspuns (pentru monstrulet):

Incearca sa faca pe inteligentul. E un copil de 13 ani care de abia a auzit de pc. Majoritatea informatiilor pe care el ni le impartaseste sunt eronate, asa ca nu te lua dupa ce zice el ca nici el nu stie despre ce e vorba.

| monstrulet a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Am observat si eu asta... tot sper ca e un troll. Nu vreau sa cred ca exista om atat de... "inteligent". straight face

| unbaiatanonim a răspuns (pentru monstrulet):

Mi-e teama ca nu e...

| Morrigan a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Dar zeul actual exista?

| Bennyy a răspuns:

Stiu am vazut si eu un documentar asemanator in care niste tipi cauta sa demonstreze ca Dumnezeu nu este singur in imparatia Sa si astfel El ar putea fi un extraterestru

| Archdaemon explică (pentru Bennyy):

Daca a fost un extraterestru cu siguranta nu mai exista.