Eu cred in puterea rugaciunii.Am avut parte de multe experiente frumoase, am primit multe raspunsuri la rugaciunile mele. Dumnezeu asculta rugaciunea care vine dintr-o inima curata.Domnul sa te binecuvanteze!
Eu ma tot rog sa vina Satana dupa mine si nu vrea. M-am mai rugat si pentru sfarsitul Lumii si tot degeaba.
Oare daca ma rog pentru bere gratis timp de o luna ma asculta?
Cred in rugaciune dar nu in varianta asta de rugaciune-reteta. Nu sunt de acord cu cititul unei rugaciuni un numar de zile pentru indeplinirea dorintelor. Rugaciunea trebuie sa fie din inima, naturala, para pretentia unei recompense.
Spune-ne si noua mai exact care era dorinta ta?
Si cum s-a indeplinit?
M-ai facut foarte curios.
Ooooo da! ai citit ce ti-a raspuns dana85? cred ca am cazut pe aici intr-un cazan cu credinciosi.Si macar de ar fi cu adevat credinciosi Fumatul ii pacat ai de grija
Nu stiu sa iti raspund la intrebare dar oricum, nu lui Dumnezeu trebuie sa te rogi pentru asa ceva.
Si ma intreb: ne cunoastem cumva si eu nu stiu? De ce atat rautate la adresa unui personaj TPU?
Nu sunt mica, din niciun punct de vedere...ca nu cred in povestile in care crezi tu,nu inseamna ca sunt mica la suflet.Iar fumul, draga mea, nu mi-a afectat deloc cresterea.
Si in legatura cu orgoliul...nu ti'ai gasit omul potrivit.sunt o persoana foarte umila.Pa
Da cred in puterea rugaciunii, dar in rugaciunea personalizata nu aceea scrisa de cineva si tocita. De unde stii tu care a fost rugaciunea Mariei ca in Biblie nu scrie? E scrisa de vreun preot cumva intr-o carte? Atunci inteleg...si sa revin rugaciunea e o comunicare cu Dumnezeu tu cand comunici cu un om ii zici poezii?
Fa si un clip la textul asta publicitar si vezi ca poate gasesti vreo televiziune care sa ti-l difuzeze. Eventual, in pauzele de la filme, cand tot omul se duce la buda si la frigider.
Dacă ai vrut ca după noapte, să fie zi, sunt sigur că ți s-a împlinit, dar ar fi fost tot așa și fără rugăciunile tale.
Http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-8808302.php
Rugaciunea Sfintei Marta
RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA
Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.
Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implore, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).
Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.
Amin!
DeProfundis99 întreabă: