Contrar faptului ca orbii vad, surzii aud, mutii graiesc, marturisindu-L pe Hristos, respectivii continuau sa Ii faca o imagine falsa in fata poporului. Insa, - cu toate acestea - „Isus strabatea toate cetatile si satele, propovaduind Evanghelia imparatiei si vindecand toata boala si toata neputinta in popor. Neputand nega realitatea minunilor, carturarii incercau sa le prezinte poporului ca rezultat al conlucrarii lui Iisus cu domnul demonilor si sa reduca astfel entuziasmul poporului sau sa induca banuiala ca Iisus este stapanit de duh demonic. Iisus le da peste cap rationamentul lor nefondat prin urmatoarea imagine sugestiva: Satana ii dezbina pe oameni si ii invrajbeste, dar nu se poate dezbina pe sine, adica nu are sens ca satana sa izgoneasca pe demoni din oameni pentru ca astfel stapanirea sa se distruge si se nimiceste. Aceasta lucrare de izgonire a demonilor este chiar lucrarea lui Iisus. Ca urmare, lucrarea lui Iisus nu este una de colaborare cu domnul demonilor, ci de combatere a lui si de eliberarea a oamenilor de sub puterea lui satan.
Tatal a dat Fiului toata puterea in cer si pe pamant.Deasemenea si Judecata a dat-o Fiului.El va judeca.Si pe tine, daca nu te pocaiesti.„Tatăl nici nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului."
Matei 25:46,, Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică."
Aha,da.Tocmai din cauza neascultarii din gradina Edenului.Acestea sunt consecintele neascultarii.De aceste suferinte a dorit Dumnezeu sa ne scuteasca. Daca omul traia in ascultare de Dumnezeu, nici Isus nu ar fi trebuit sa moara.Pentru ca plata pacatului este moartea.De aceea a zis Dumnezeu sa nu manance din pom ca negresit va muri.Se referea d.p.d.vedere spiritual.
Pentru mine Papa nu este un reper, iar socotelile tale poti sa le pastrezi pentru tine. Pentru mine este un reper Sf Serafim de Sarov si ma bucur ca nu ii poti converti numele in cifre.
Ai impresia ca m-ar interesa? de imi dai link cu explicatii?
Lol prieteni... adica totusi... cine suntem noi sa judecam un om care stie mai multe decat noi toti. Am ajuns sa contestam conducerea Bisericii Catolice eu sunt ortodox dar totusi chiar asa am ajuns?
ar trebui sa ne cerem macar scuze in fata lui Dumnezeu... chestiile si adunarile alea sunt facute de cineva care nu are ce face cu timpul liber.
Maine ce o sa facem? O sa ajungem sa contestam si Sfanta Scriptura?
Ce gasesti pe net nu inseamna ca este intotdeauna adevarat. Asa ca daca esti un adevarat crestin iti vezi de treaba si nu te bagi in astfel de lucruri...
Astea sunt atacuri pe care Biserica le primeste mereu, atacuri care sunt mereu respinse, addevarata credinta ramanand mereu intacta.
Deci vedeti-va de treaba, daca totusi vreti sa aflati, nu mai intrati pe net unde puteti gasi mai multe rele decat bune, mergeti la un preot, la un prieten care lucreaza in acest domeniu.
Sunt doar povesti ma omule, nu trebuie sa crezi tot ce scrie intr-o carte.
Ciudat...nu m-am gandit niciodata la asa ceva.Ai gasit asta pe net sau ti-ai data seama singur/a?