Draga nestiutorule care nici atat nu stii ca OMUL este o fiinta sociala si una care nu are nico legatura cu vreun alt creator decat parintii sa, evident ca si Creatorii sunt importanti pentru oameni si societate, dar ma refer la Creatorii de Moda, la cei ai internetului, sau la Creatorul I-phonului sau Smartphonului dar si a tuturor creatilor pe care le-a facut societatea umana divina si mantuitoare. Am zis divina pentru ca vedem cum oamenii corecteaza lucrarea lui Allah tocmai pentru ca semenii credinciosi lui Allah Nu primesc alimente din ceruri si nici alte ajutoare, asa ca Creatorii Umani fac modificari genetice ca sa se asigure hrana atat cantitativ si le fac sa fie mai rezistente in lupta cu gandaci care distrug soiurile mai slabe create de Allah.
Efectul de turma de care zici se manifesta mai ales la biserici si moschee unde toti actioneaza in acelasi fel ca o turma, subliniat si de faptul ca toate femeile poarta burca si arata ca niste fantome sau papaiotze, spre deosebire de femeile din societatile dezvoltate care umbla in haine diverse, cu croieli diverse si mai ales viu colorate tocmai ca sa le scoata in evidenta frumusetea si personalitatea, pentru ca femeile sunt MUUUULT superioare barbatilor fie si numai pentru ca ele le dau viata la toti barbatii, (bineinteles nu si la aceia care au impresia ca sunt nascuti de Allah!) si tot femeile devenite mame isi ingrijesc copii. pina nu vine Imamul si le suceste mintile cu prostii fanteziste petrecute in ceruri despre care nimeni nu stiu unde sunt, dar culmea ei imamii STIU intotdeauna ce vrea si ce comanda Allah- care exista in acel cer de care nu stie nimeni unde se afla!
Cum ti se pare aceasta "logica"...nu ti se pare culmea absurdului?
Nu exista straie islamice decat in inchipuirea voastra a celor indoctrinati. Daca Dumnezeu / Allah voia sa fiti imbracati asa cum vrea EL, atunci va crea cu blanuri ca si animalele cu blana, si nu ati fi fost nastcuti in pielea goala, tocmai ca sa va alegeti voi imbracamintea. Trist este sa nu intelegi ca ceea ce va invata Coranul era va´labil doar 1000 /1500 de ani, si ca a venit vremea sa va treziti la realitate, asta pina nu va autodistrugeti tocmai datorita faptului ca ati ramas cumentalul in urma cu 1500 de ani.
Asta v-o zice prieteneste un prieten care NU este dusmanul religiei Islamice ci doar a islamismului care din religie a dvenit o linie POLITICA de orientare FASCISTA!, adica una extrem de periculoasa pentru democratie.Iar demcratia desi nu este perfecta, este totusi cea mai buna forma de societate umana de la Creatie si pina la noi!
NU te supara draga, dar religia este doar o facatura a oamenilor primitivi, asa ca nu e niciun bai sa nu ai habar de religie, asta indiferent de ce religie vorbim!
In ziua de azi numai oamenii inapoiati mai au nevoie de religie, un om normal are nevoie de INFORMATII care sa-i largeasca orizontul de cunoastere, pentru ca noi oamenii din societatea DEZVOLTATA traim intr-o lume in care conteaza NUMAI ceea ce STII iar ceea ce crezi are valoare doar la tine acasa si nu in societate.
2 Avantajul in scris este acela ca daca chiar nu stii sa te exprmi rapid si corect ai timp sa corectezi.
3 Dupa moarte nu exista NIMIC, ca viata adevarata nu mai poate fi cand fiecare organ isi pierde FUNCTIA vitala, asa ca dupa ce murim vem fi cu totii ceea ce am fost si inainte de a ne naste, cand nu am avut viata si nici organe care sa sustina viata! Tu stii ce ai fost inainte de a te naste? Oare cat de fericita o sa fi dupa moarte cand te intorci in nefiinta din care ai venit?
3 Dragut-o. nu exista absolut nicio dovada despre existenta Iadului si Raiului dupa moarte. In timpul vietii noastre exista si IAD, ca acela din Irak sau Siria, si exista si RAI ca de ex. acela din Elvetia in care sunt mai multe localitati care poarta denumirea de Paradis, eu stiu doua, una linga Schafhausen, si alta langa Lugano. dar acolo mai sunt si alte Paradisuri adevarate dar care nu poarta numele de Paradis ci de Vevey, Montreux +++++
4 ) Gresesti, aceste discutii au rostulsa te faca sa gandesti, asta daca esti capabila sa rationezi, si numa indoiesc de acest lucru, doar ca trebuie sa stii ca PROGRESUL vine doar prin discutii contradictorii.petru ca numai asa ai posibilitatea sa iti verifici propriile pareri in comparatie cu parerile altora, si daca intelegi sa folosesti aceasta in interesul tau, vei progresa si tu! Daca nu vei stagna si vei dispare oadata cu lumea islamica!
5 Aceste atacuri teroriste sunt legate NUMAI de Islam atata vreme cat nu vedem budisti sau hindusi care sa isi puna centuri cu bombe si sa strige ca mor pentru Buda Akhbar. Asa ca violenta este parte din Islam tot asa cum si profetul a impus Islamul tot cu sabia si folosind violenta, Nimic din grozaviile pe care le face ISIS nu ii sunt straine profetului Mahomed, asa ca acei teroristi musulmani fac exact ceea ce a facut si profetul lor.
Oricum islamul NU mai este o religie asa cum stim noi ca a fost odata demult in Dobrogea, ci s-a radicalizat si a devenit ISLAMISM, adica o monstrozitate politica fascista cu aspect religios, una care ar trebui sa fie interzisa in Europa asa cum sunt interzise si alte miscari fasciste care sunt mult mai inofensive decat Islamismul barbar de tip Wahabist intolerant si antidemocratic care s-a extins in mod periculos in Europa
Eu cred ca tu esti bolnav si nu te ajuta iq-ul nici mintea si nici nu poti accepta ca da ai un Creator si tot ce exista este creat de EL, insa tu esti prea redus ca sa accepti asta, dar si din cauza ca esti foarte frustrat. Deci cum poti accepta stiintific iar religia nu o poti accepta. Asta e singura varianta, iti e frica de ideea ca esti supravegheat, controlat si creat de o fiinta superioara. Eu raman la religia si la credinta mea pentru ca asa imi e bine, am o familie, o afacere, o casa, o masina si nu as fi putut sa am nimic din toate astea fara Allah, insa tu nu stiu cu ce realizari te poti lauda, mai ales ca imi inchipui ca in viata reala esti o persoana cu inima de piatra si tare haina si uracioasa. Cam atat.
Pai nu ma mira ca crezi asta, din moment ce nici atat nu poti accepta ca pe tine NU te-a creat un Creator ci ai fost creata de parintii tai. Asa ca nu ma mir ca nu poti accepta adevarurile dovedite de Astrofizica care arata clar ca pentru crearea Universului nu era nevoie de niciun Creator, dar ma rog, stie toata lumea ca musulmanii sunt inca cu mentalul in evul mediu si cred ca arhanghelul Gavril a coborat din cer cu caruta.
Asa ca eu nu pot fi frustrat pentru ca nu cred asta, pentru ca eu sunt foarte multumit de raspunsurile pe care le da Stiinta.
2)Eu pot accepta STIINTA pentru ca este bazata pe Cunoastere Rationala, dar credintele religioase nu au nici o baza stiintifica, deci nu e vorba nici de ceva rational ci sunt credinte fanteziste in fiinte extraterestre despre care se pot spune ca sunt credinte asa a proasta!
3 Din partea mea poti sa ramai tu la credinta ta, si nu ma deranjeaza nici daca crezi in Sfanta Coada de Matura. Eu am ce am, poate la fel ca tine, dar nu pe mine NU m-a ajutat niciun Dumnezeu ci mi le-am facut cu mana mea si prin munca mea.
Nu dau doi bani pe inchipuirile cuiva care isi inchipuie ca l-a creat Allah fara sa-l duca capul ca de fapt l-au creat parintii sai!
Apropo de stiinta, Albert Einstein a spus:,, Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă.,, si tot el a mai spus :,, Totul este dinainte stabilit, începutul ca şi sfârşitul, prin forţe asupra cărora nu avem nicio putere. Este prestabilit pentru o insectă, la fel ca pentru o stea. Fiinţele umane, plantele sau praful, noi toţi dansăm după o melodie tainică, pe care o fredonează un cântăreţ nevăzut din îndepărtatul Univers.,, Ca sa vezi si poate crezi!
Apropo de stiinta, Albert Einstein a spus:,, Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă.,, si tot el a mai spus :,, Totul este dinainte stabilit, începutul ca şi sfârşitul, prin forţe asupra cărora nu avem nicio putere. Este prestabilit pentru o insectă, la fel ca pentru o stea. Fiinţele umane, plantele sau praful, noi toţi dansăm după o melodie tainică, pe care o fredonează un cântăreţ nevăzut din îndepărtatul Univers.,, Ca sa vezi si poate crezi.
A. Einstein a avut ca orice om diferite atitudini fata de acelasi lucru, bineinteles ca intotdeauna contradictorii. Asa ca ce a spus A. Einstein NU poate fi considerat ca o dovada stiintifica a existentei vreunui creator extraterestru, ci doar ca o parere la un moment dat, si vezi bine ca nici el nu recunoaste acest lucru in citatul tau!
Stiinta NU este schioapa fara religie, pentru ca religia este cea care a "schiopatat" stiinta prin faptul ca si astazi este impotriva ei, pentru ca stie ca de la stiinta ii va veni sfarsitul.
2 Nu este prestabilit absolut nimic, eu fac exact ceea ce VREAU eu sa fac pentru ca eu VREAU intotdeauna sa fac lucruri pozitive pentru ca asa VREAU eu si nu imi spune mie un Extraterestru ce sa fac, pentru ca eu nu dau doi bani pe un Atotputernic care scrie carti pentru analfabeti, in loc sa proiecteze mesajul divin cu holograme laser insotite de sunet, pe cer ca sa le vada si sa le inteleaga toata lumea direct de la EL, si nu din ceea ce au retinut niste analfabeti. Asa o greseala niciun un om needucat nu ar face-o, cu atat mai putin o fiinta Atotputernica care STIE ce se va intampla in viitor!
Pai nu ti se pare culmea absurdului sa scrii carti pentru analfabeti in loc sa proiectezi pe bolta cerului seara mesajul divin? Asa ceva!
Unde dansati voi dupa acea melodia tainica a unui extrateresteru? Cand cerul este scrutat si ascultat in fiecare ecunda de sute de radiotelscoape ca sa capteze un semnal din cosmos. si ce sa veyi, niciodata nu s-a auzit nimic, cu atat mai putin vreo melodie!
Probabil ca acele melodii le aud doar credinciosíi cu pasarele la cap, si ei cred ca ce aud ei vine din cosmos!
Asa ca ce sa cred?
Sigur ca cred si eu, si anume cred ca mesajul acesta ajunge direct la tine fara sa-ti stiu adresa, si merge pe o retea in care circula milioane de alte mesaje si dint-un sens si altul, si aceste mesaje nu se ciocnesc pe drum!
Si pentru ca NU STIU cum se poate intampla aceasta minune a Stiintei, iata ca eu CRED, dar cred numai lucruri evidente descoperite de stiinta care ce sa vezi, nu a descoperit nici cel mai mic semn al existentei Extraterstrului de care vorbim!
E grav rau daca tu iei la propriul citatul lui A. Einstein. El vorbeste la figurat in sensul ca totul functioneaza precum un dirijor dirijeaza orchestra. Insa vad ca te vezi si mai intelectual decat A. Einstein, sunt sigur ca ai fi putut sa te contrazici si cu el dar ti-ar fi spus:,, Un intelectual rezolva problemele, iar un geniu le evita.,, Dar asta e, asa sunteti voi ateistii, cum pierdeti un argument treceti la alt subiect, insa niciodata nu admitati ca ati pierdut.
Ai dreptate, eu imi urmez exact destinul pe care mi-l croiesc eu. Dar destinul meu este influentat si de sfatul CREATORILOR care m-au creat, asica a Dumnezeului Mama si Tata.
Ca doar nu cumva crezi ca ma teleghideaza extraterestri din ceruri care isi trimit arhanghelii pe pamant cu bicicleta ca sa strabata mai repede Universul! Hahahaa... tot ma gandesc cum pot unii sa creada asemenea fantezii!
Fi sigura ca nu ma obsedeaza problemele astea pentru ca eu le-am gasit de mult raspunsul, asa ca discut doar ca sa vad ce si cum gandesc altii.
Daca eu il iau la propriu e rau, si daca il iei tu la propriu e bine? Oare de ce?
Tine loc de dovada stiintifica?
Deja faptul ca zici ca Allah este dirijorul, si nu Creatorul, este deja o dovada ca nici tu nu crezi prea mult in El pentru ca nimeni nu crede in dirijori, si in plus de asta Dirijorul NU creaza nimic ci dirijeaza ce au creat altii. De creat creaza, in materie de muzica, doar compozitorii.
Asa ca exemplul tau mai degraba suna a blasfemie la adresa lui Allah, pentru ca si compozitorii sunt creati de PARINTII lor si nu de Allah!
Eu nu sunt geniu si nici nu ma cred intelectual, eu sunt doar un om cu mintea la purtator, unul caruia ii place sa se documenteze ca sa STIE si sa nu fie nevoit doar sa creada totul asa a proasta tot felul de fantezii certate cu realitatea, adica cu adevarul (realitate=adevar), pentru ca fiind pasionat de matematica STIU ca pentru rezolvarea corecta a unei probleme am nevoie de date exacte si nu de fantezii care pe pamant sunt minciuni si devin adevaruri doar in ceruri, adica exact acolo unde nu se poate verifica nimic!
Instrucțiunile diăn Quar-An nu sunt pentru zilele noastre? Lunile trecute au fost împușcați în Kenya parcă 132 de creștini într-o biserică creștină de către musulmani, găsești ușor pe net imagini cu creștini crucificați sau împușcați și cu o Biblie în mână.Ei de ce n-au înțeles că nu se referă porunca la vremurile noastre? Circulă pe net interviuri cu lideri musulmani care susțin că România e pământ musulman și că trebuie recucerit.Tocmai cu musulmanii care voiau să-i oblige pe români să se facă musulmani au luptat Ștefan cel Mare și alți dimnitori și casă nu mai vorbim de Constantin Brâncoveanu, domnitorul martir al Românilor care a fost decapitat împreună cu băieții săi pentru că n-a vrut să se convertească la Islam.
Vrei să urmezi modelul lui Mohaemd? Care a zis că Allah i-a cerut să se căsătorească cu soția fiului său adoptiv, Zeenab? Și acesta a trebuit să divorțeze de ea ca să deviă disponibilă pentru Mohammed(Surah 33-37).a
Mohammed a contractat căsătoria cu Ayishah când ea avea 6 ani și căsătoria s-a consumat când fata avea 9 ani.Crezi că Creatorul universului poate fi încântat când un copil de 9 ani e chinuit cu relații sexuale? Nu demult circula pe net o poză cu o mireasă de 9 ani căsătorită cu un mire de 40 și care a murit în noaptea nunții. Dacă ai fi trăit atunci și venea Mohammed la tine și spunea că Allah i-a descoperit că trebuie să fie soțul soției tale i-ai fi dat-o? Sau pe fiica ta de 6 ani?
Iisus Hristos n-a omorât pe nimeni și când era omorât pe cruce s-a rugat pentru dușmanii Lui - Tată iartă-i că nu știu ce fac! Dumnezeul Creator din Biblie spune să nu poftești nevasta aproapelui tău și că urăște despărțirea în căsătorie.
Crezi că-i arde cuiva de discuții despre embrion când atâția oameni sunt omorâți de alții care susțin că o fac în numele lui Allah și chiar dacă alți musulmani spun despre ei că nu reprezintă spiritul islamului, totusi au cel puțin o scuză bună în Quaran în care scrie -ucideți-i pe necredincioși! E drept că și europenii și americanii bombardează Statul Islamic, dar nu pretind că o fac în numele vreunei divinități ci ca să desființeze un stat care se laudă că va omorîpe oricine nu vrea să devină musulman.
Ca sa iti explic in mare asa si cat pot de direct si sa nu mai ai dubii si neintelegeri in ceea ce priveste aceste evenimente. In primul rand Zayd a fost un sclav care a fost rascumparat de profetul Muhammed (SAW) considerandu-se astfel ca si fiul sau adoptiv, iar in Qur'An se specifica faptul ca fiul adoptiv nu va fi niciodata asemenea unui fiu de sange. A doua la mana in ceea ce priveste casatoria cu Zaynab a fost dupa mai mult de un an de la casatoria dintre Zaynab si Zaid, dupa ce amandoi se plangeau ca nu se inteleg si nu sunt foarte fericiti, astfel ca Zayd i-a cerut permisiunea profetului Mahommed (SAW) sa divorteze de ea, iar problema era ca ce se va intampla cu ea apoi. De aceea profetul MAhommed (SAW) a decis sa o ia de nevasta, nu in sensul ca daca o lua de nevasta sa faca si sex cu ea, ci din sensul ca o ia de nevasta sa fie sub protectia sa si sa fie in familia si in casa lui. Apoi in ceea ce priveste casatoria cu Aisha, acestea sunt din nou idei preconcepute de societate ca 9 ani si etc. Relația cu soția sa, ʻAishah (Allah să fie mulțumit de ea!), a fost doar cea din cadrul căsătorie. El (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!) nu s-a însurat cu ea de prima dată, atunci când tatăl ei i-a oferit-o în căsătorie. El (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!) nu s-a căsătorit cu ea până când ea nu a ajuns la pubertate și a putut decide pentru ea. Relația lor este descrisă în fiecare detaliu de către ʻAishah (Allah să fie mulțumit de ea!), ca fiind una bazată pe iubire și respect reciproc, fiind o unire înfăptuită, cu adevărat, în Rai. ʻAishah (Allah să fie mulțumit de ea!) este considerată a fi una dintre cei mai mari savanți ai islamului și toată viața ei a fost căsătorită numai cu Mohammed (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!). Ea nu a dorit niciun alt bărbat, nici nu a rostit vreodată ceva defavorabil cu privire la Mohammed (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!). Pentru nelamuriri scrie-mi si iti mai raspund.
Mulțumesc pentru răspuns.Eu sunt convinsă că înaintea Creatorului toți avem aceeași valoare indiferent cine e sclav și cine nu.Sunt convinsă că Dumnzeu Creatorul nu ar fi zis unui bărbat că el trebuie să fie soțul unei femei căsătorite cu un alt bărbat indiferent dacă se ceartă sau nu, eventual să-i ajute cum să se înțeleagă.