Karma este o inselaciune demonica sau cum ar zice poporul nostru, DRACEASCA, asa ca NIMIC nu este adevarat din ce spune tatal minciuni dar daca esti atras de acea fiinta aderand la inselaciunile lui, vei fi "compesat" avand soarta pe care o va avea si el, Focul Ghenei.
Nu cred în karma, cred în Dumnezeul Bibliei, în Mântuitorul Hristos, dacă Dumnezeu îngăduie să te infectezi cu corona virus poți să mori oricât de pozitiv te autoconvingi că ești. Viața și moarte noastră e în mâna Creatorului nostru.
Am avut un raspuns la o intrebare similara pe care i-l copiez si-l public aici.
,, Depinde cu ce vrea omul sa se aleaga.
Legea compensatiei. Culegi exact ceea ce ai semanat. Nu exista nesansa, ghinion, destin etc, totul depinde de noi, inclusiv aportul nostru pentru a ne mentine sanatosi.
Asa zisul destin ti-l construiesti, atata timp cat ai o judecata rationala.
Legea cauza-efect.
Traim in prezent consecintele deciziilor anterioare, si azi vom lua decizii care vor stabili irefutabil viitorul.
Cu ce ne alegem nu e o intrebare, este o concretizare constienta a tuturor deciziilor luate in decursul vietii.
Concretizare constienta, adica atunci cand esti pe punctul de a culege rezultatul concret, vei realiza ca de fapt autorul,, semanator" ai fost tu."
Cum să cred în concept și încă "karma". În astfel de concepte cred cei care n-au auzit de Dumnezeu. Crezul nostru începe așa: Cred într Unul Dumnezeu... Așa ne-a fost descoperit prin Scripturi și așa au crezut părinții n de veacuri; avem o credință căreea nu-i lipsește nimic și nu-i nevoie de alte practici și concepte. S-auzim de bine.
Iti zic din proprie experienta ca nu exista karma, daca exista acum nu mai eram aici, mai mult nu zic