Eu stiu ca nu oricine poate face vraji sau alte idiotenii de-astea. trebuie sa ai antecedente in familie. adica cineva din familia ta sa fi practicat magia alba, verde, mov, albastra .
:)) cauta si tu pe www.bisericasatanica.ro au ceva de genu nu mai tin minte site-ul in fine. nu incerca asemenea chestii fara a fi initiat deoarece blestemele se pot intoarce asupra ta. orice rau se va intoarce inzecit asupra ta, totul faci pe propriul risc;) si uneori nici nu functioneaza.
Cred ca te-ai uitat la prea multe filme...Ar trebui sa incepi prina scrie corect un enunt. Si sa nu mai visezi la cai verzi pe pereti...
Ianinte sa iti doresti asa o tampenie, citeste niste carti din cel putin 3 puncte de vedere. Una de la un satanist, una de la un budist, si una de la un parinte.
Mai important ca toate cauta-ti scopul vietii si invata de la cel mai mare mentor care a existat vreodata Isus.
Carti speciale nu exista. E un pachet de carti normal, dar folosesti doar unele dintre ele. Apropo, in carti poti doar ghici nu sa faci vraji. Si nu exista nimic ireversibil. Nu prea ai cum sa inveti, decat daca ai rude (femei batrane) care sa te invete.
Ai postat unde trebuie! te invat eu ce sa faci! te duci doar la o anumita persoana, ea va sti cum sa te invete! persoana aia se cheama psihiatru! bafta
Hei.Si eu am cautat pana am gasit chiar foarte multe.Ce zi cice sa incerci Lumi Oculte, A sasea Lumina sau Cartea Vrajilor.Da
Eram curios. Si nu te obliga nimeni. Daca iti este rusine te inteleg.
Nu imi e rusine. Sunt mandra de ce/in ce cred. Dar sunt de parere ca religia se tine pentru sine.
Esti simpatic, as fii curioasa cati ani ai[asta tine si de intrebarile stupide si de gramatica ta].Dar, lasand asta la o parte pentru acest moment am sa iti raspund direct la intrebare.Nu,nu cred in asa ceva si nici nu mi-as dori. Daca tu crezi, asta e cu certitudine o mare problema, pe care eu in locul tau as incerca sa o rezolv.Ce ar fi sa deschizi Biblia?
...Ai putea sa imi dai te rog messu' tau pentru ca as vrea sa te intreb ceva!
Off...iar vrea cineva sa-mi spuna chestii de genu: ''looser'', bla, bla...nu mersi.
miha_3376 întreabă: