| Inferno a întrebat:

Credeti in blesteme, magie alba, gri, neagra?
Pentru cine crede si se pricepe poate sa imi spuna si mine de unde fac rost de carti de magie neagra?
Da vreau vrazi puternice, nu glume, care sa poata duce la moarte sau nebunie pe cineva. Si sa nu fie reversibil.

38 răspunsuri:
| Inferno explică:

Vraji nu vrazi. scuze.

| KIibrDM a răspuns:

Ma tu ai 5 ani? NU exista vraji! i! i! i

| AlleXandra28 a răspuns:

Eu stiu ca nu oricine poate face vraji sau alte idiotenii de-astea. trebuie sa ai antecedente in familie. adica cineva din familia ta sa fi practicat magia alba, verde, mov, albastra laughing. thinking

| andreea16a a răspuns:

:)) cauta si tu pe www.bisericasatanica.ro au ceva de genu nu mai tin minte site-ul in fine. nu incerca asemenea chestii fara a fi initiat deoarece blestemele se pot intoarce asupra ta. orice rau se va intoarce inzecit asupra ta, totul faci pe propriul risc;) si uneori nici nu functioneaza.

| TheAce a răspuns:

Cred ca te-ai uitat la prea multe filme...Ar trebui sa incepi prina scrie corect un enunt. Si sa nu mai visezi la cai verzi pe pereti...

| Nimeni123 a răspuns:

Cine crede in magie neagra cred ca nu este pe TPU

| CupY a răspuns:

Ianinte sa iti doresti asa o tampenie, citeste niste carti din cel putin 3 puncte de vedere. Una de la un satanist, una de la un budist, si una de la un parinte.

Mai important ca toate cauta-ti scopul vietii si invata de la cel mai mare mentor care a existat vreodata Isus.

| BlackRose95 a răspuns:

Carti speciale nu exista. E un pachet de carti normal, dar folosesti doar unele dintre ele. Apropo, in carti poti doar ghici nu sa faci vraji. Si nu exista nimic ireversibil. Nu prea ai cum sa inveti, decat daca ai rude (femei batrane) care sa te invete.

| Inferno explică:

Cand spun carti ma refer la carti de citit nu de joc.

| Adryan17 a răspuns:

Ai postat unde trebuie! te invat eu ce sa faci! te duci doar la o anumita persoana, ea va sti cum sa te invete! persoana aia se cheama psihiatru!big grin bafta

| DorelSudoru a răspuns:

Am eu una in romana are detoate(o am in pc )

| Inferno explică:

Pentru raspunsul tau inteligent.Pentru ce altceva?
laughing

| Inferno explică (pentru DorelSudoru):

Vorbesti serios?

| Anonimgirltpu a răspuns:

Crezi in magie? Cum explici existenta ei?

| TheDarkShadow a răspuns:

Hei.Si eu am cautat pana am gasit chiar foarte multe.Ce zi cice sa incerci Lumi Oculte, A sasea Lumina sau Cartea Vrajilor.Da

| Inferno explică (pentru Anonimgirltpu):

Nu cred. Intrebarea e pusa din plictiseala. De ce?

| Anonimgirltpu a răspuns (pentru Inferno):

Intrebam doar. Credeam ca crezi in magie.

Tu crezi in Dumnezeu?

E treaba mea in ce cred. De ce vrei sa stii?

Eram curios. Si nu te obliga nimeni. Daca iti este rusine te inteleg.

Nu imi e rusine. Sunt mandra de ce/in ce cred. Dar sunt de parere ca religia se tine pentru sine.

| DD_4997 a răspuns:

Esti simpatic, as fii curioasa cati ani ai[asta tine si de intrebarile stupide si de gramatica ta].Dar, lasand asta la o parte pentru acest moment am sa iti raspund direct la intrebare.Nu,nu cred in asa ceva si nici nu mi-as dori. Daca tu crezi, asta e cu certitudine o mare problema, pe care eu in locul tau as incerca sa o rezolv.Ce ar fi sa deschizi Biblia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in de astea

| OOOLEOOO a răspuns:

rolling on the floor nu esti in harry potter aici ai 2 vaiariante IADUL sau RAIUL

| DorelSudoru a răspuns (pentru Inferno):

Da

| shhhs a răspuns:

Magia exista. happy
Nu-i asculta pe cei ce nu cred...

| PattyxPaty a răspuns (pentru shhhs):

Deci tu crezi in magie?

| shhhs a răspuns (pentru PattyxPaty):

DA. happy

| PattyxPaty a răspuns (pentru shhhs):

big grin...Ai putea sa imi dai te rog messu' tau pentru ca as vrea sa te intreb ceva!happy

| shhhs a răspuns (pentru PattyxPaty):

Off...iar vrea cineva sa-mi spuna chestii de genu: ''looser'', bla, bla...nu mersi.